Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2012 20:28 - ПЕРВЕРЗНИК ВЪВЕЖДА ПОЛОВО ОБУЧЕНИЕ В ЗАБАВАЧКИТЕ
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 994 Коментари: 0 Гласове:
1



image image Това не е секс-шоп, а учебно пособие за деца от предучилищна взраст в Швейцария: секс-куфарчето съдържа плюшена вагина и дървен пенис, брошура и видеоматериал. Предназначено е за всеки от 4 до 10 годишен швейцарец.   Невероятен скандал със съден за педофилия, който сега се подвизава като шеф на родителски комитет за борба с тази перверзия, разтърси Швейцария. Като президент на "Родителски комитет за Базел" Бенджамин Шпюлер решил да внедри в забавачките „секс-куфарчета” за учебни пособия в половото възпитание на дечицата, информира blick.ch
Същият 60-годишен господин в качеството си на член на непартийния Комитет за «Предпазване от сексуалния разврат на детските градини и начални училища», предложи във вторник в Берн една. народна инициатива за законова забрана да се ползват за секс деца до деветгодишна възраст. Интересно защо горната граница развращаването е само 9 години...

Ала добрият дядо Бенджамин вместо да връчи на послушните швейцарчета пенисите и вагините за игра, ще се изправи на съд заради собственните си долни страсти да си играе, но с живи детски полови органи.
Педофилът бил дори осъден на три и половина години затвор, колкото се полага в Швейцария за сексуални престъпления.

Вчера се разбра, че този високопоставен господин е гнусен педофил- играл си е на чичо доктор с една жива Барби-кукличка на 12 годинки, която редовно изнасилвал до 15-та й годишнина, разкрива blick.ch. Точно по този повод през 1996 г. го осъдили. 

До последно инициаторът на секс-куфарчето отричал да е правил секс с малолетни, а после изведнъж решил сам да си подаде оставката като комитетски шеф. Интересно, че другите членове на Комитета за борба с педофилите не подозирали, че баш майсторът е сред тях и е техен началник. 

И без този скандал родителите на децата в Базел силно протестираха срещу въвеждането от началото на новата учебна година на секс-помагалата. Над 3000 писма , което говори вече за оргнизиран протест, са получили по този повод в базелската община. Независимо от това председателят й решил да благослови инициативата на педофила, а шефът на образователния ресор обяснил пред журналисти, как сексуалността била нещо естественно, затова трябвало да я изучават и най-малките.. Явно и по-възрастните яко си доучват, след като по данни от медиите върволица от педофили се навъртала около училищата в Базел. 

Родителите недоумяват защо им е на децата секс-куфарче и получават обяснение на педагозите: когато възпитателката в детската градина била бременна, или като им се появи братче или сестриче, децата от предучилищна възраст също следвало трябвало да знаят как става тая работа.... А не само учениците от по-горните класове. Какво толкова, че в куфарчето имало дървен пенис? Така или иначе каките на 13 години и нагоре години вече масово били пипали жив такъв, обяснили още образователните чиновници. 
Ето, че сега всяко швейцарче над 4-годинки ще бъде отваряно на тема любов, обелязва blick.ch. 


Тагове:   възраст,   здраве,   мозък,   секс,   ум,   памет,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2675202
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив