Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2012 08:09 - ДРАГАНОВ СE ПРЪСКАЛ С АЛКОХОЛ ЗАРАДИ БОЛНО ГЪРЛО
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 929 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.04.2012 08:12




 





19. бай Ганяъ
Спрей ,не спрей ,щом има алкохолно съдаржание в кръвта, веднага книжката на трупчета и на ешафода при циганския електорат! Той тоя ДС - шумкар, следващия път ще каже, че е препил с боза ,а по следващия преял с ферментирали плодове, а още по следващия ,че е копрофил и е преял с лайна току що изсрани от колега шумкар - махмурлия!
5. Стрептокок
Боже, какви изроди са тия комунисти, какви гнусни лъжци, подли страхливци, жалко, че не ги изтребихме през 1989 година!




Депутатът от Великото народно събрание Драгомир Драганов може и да се размине с наказание. Днес "Ситроен"-ът му бе блъснат от камион на столичното Околовръстно шосе, като последвалата проверка с дрегер отчете 1.56 промила алкохол в кръвта му. Бившият народен представител обаче се хвали с перфектно алиби. Веднага след инцидента той показал на катаджиите спрей за болно гърло, от който си впръсквал течност в устата на всеки два часа. Ченгетата пък останали сащисани, защото шишенцето наистина минишело на алкохол. При внимателна проверка на състава му пък се оказало, че спреят наистина съдържал спиртен концентрат.

Драганов все пак бил отведен в Шесто РПУ. Той обаче очаква КАТ да се съобрази със здравословното му състояние, тъй като в закона би трябвало да има вратичка за подобни абсурдни ситуации.

Преподавателят в СУ има обяснение и за отказа си да даде кръвна проба. Пред полицаите той разкрил, че се ужасява от убождане с игла и приема на 100% показанията на дрегера.













!


Тагове:   бандит,   корупция,   убийство,   съд,   право,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2674876
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив