Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2012 08:39 - СИНЪТ НА ЛАМБО ИЗТРЕЩЯ: РАДВАМ СЕ, ЧЕ КУЧЕТАТА ИЗЯДОХА ПРОФЕСОР ТАЧКОВ!
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1680 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Извънбрачният син на Стефан Данаилов - Владимир, излезе от всякакъв контрол, ръсейки глупост след глупост в ефира на Нова телевизия.
Младежът, който неотдавна даде телефонно интервю, скрит в кола на тъмна улица, опита да прокара теориите си за пряката връзка между човек и Бог, осъществявана чрез природата и други естествени фактори. По неизвестни обаче причини той се аргументира по изключително хаотичен начин, довел до скандални реплики като... "Браво, всичко е наред" по повод жестоката смърт на изядения от кучета професор Ботьо Тачков.

"Връщам се за постоянно в България. Ще гушкам непознати. Ще ги целувам, за да им дам енергия. Ще проповядвам бос. Харесва ми да съм в дупки и кал. Трябва да вдигна българите. Всичко е в енергийната база. Бог е единственото нещо, което съществува. Като познаваш Бог, го усещаш", започна Владо Данаилов. В този момент водещият го предупреди за реалностите у нас, припомняйки му, че друг завърнал от САЩ се българин - знаменитият професор Ботьо Тачков, бе изяден в София от бездомни псета. Обявяваният нееднократно за сектант Владо реагира по изключително неразбираем начин, отговаряйки: "Бог не е ли куче? Не е ли професор? Като умре човек, това не е ли Бог? Аз се радвам!" Помолен да уточни позицията си за зверското убийство, той добави едно "браво", подчерта, че всичко е наред и продължи да просветлява българите как религиите отдавна са обединени и това трябва да се превърне в общоприет факт.

Владо не показа здрав разум и в изказването за биологичния си баща Стефан Данаилов. Неотдавна Ламбо бе поставен в изключително неудобно положение от опитите на майката Ирен Кривошиева да популяризира семейните драми, само и само да продаде повече екземпляри от новата си книга. "Знам, че той не вярва в Бог. Значи вярва в лъжата. Вярата в Бог сякаш не е на лицето му, не е в устата му. Все още не е сигурен, иска доказателства", заяви Владимир. Той призна, че Стефан Данаилов го е посъветвал да бъде по-конкретен в изказа си, за да не остави в хората впечатление, че е луд. До самия край на тв изявата му обаче по нищо не пролича Владимир да е послушал баща си.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673355
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив