Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2012 17:40 - ШОК! ЦИГАНИ СИ ПРАВЯТ ФОТОСЕСИЯ В БГ ГРОБИЩЕ, ПУСКАТ СНИМКИТЕ ВЪВ "ФЕЙСБУК"
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 810 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Мощна вълна на негодувание залива интернет и всеки, който е видял “фотосесията” на циганите в гробището призовава приятелите си да я споделят, ако се чувстват българи.
Всички “споделящи” снимките са възмутени от циничната проява и наглостта на автора и участниците. Фотосесията се разпространява много бързо и вече имат над 1000 споделяния.

Пръв за снимките съобщи на сайта си НС-ФРОНТ. Активисти на движението са провели свое разследване във "Фейсбук" и са открили “тревожните” снимки, на които се вижда как група млади роми позират на българско гробище. 

Една от фотографиите е запечатала циганин, покатерил се върху паметна плоча и жестикулира. От движението смятат,  че най - вероятно инициатор на скандалната фотосесия е въпросният Emil Balbanov.

Твърди се, че снимките са направени на 14 април т.г., като участниците в снимките са жители на пазарджишкото село Звъничево. 

БЛИЦ направи проверка на профила на Emil Balbanov. Оказа се, че за него няма никаква информация. "Това е открита провокация, противопоставянето на българи и небългари придобива застрашителни размери и може да прерасне в открит сблъсък", коментираха експерти.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2675482
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив