Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2012 14:21 - ЕМИЛ КОШЛУКОВ ПРЕД БЛИЦ: ВОТЪТ ЗА ИНА МАНЧЕВА БЕШЕ МАНИПУЛИРАН, ЧЕСТНО Е ДА СПЕЧЕЛИ ГАБРИЕЛА
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1004 Коментари: 1 Гласове:
1



 18.Изненадваща драма размести двете красавици в конкурса "Мис България 2012". Както БЛИЦ вече писа, промяната в класирането се наложи, заради хакерска атака в сайта на организаторите. “Мис България 2012” от днес вече е Габриела Василева, а второто място зае досегашната първа Ина Манчева. "Така е честно и справедливо, вотът за Ина е манипулиран", обясни пред наш репортер Емил Кошлуков, който е член на журито на конкурса и връзка на ТВ7 с организаторите от No Frame Media.
“Габриела беше класирана на второ място от зрителите и получи една точка повече от Ина Манчева според вота на журито”, обясни Кошлуков и добави, че причина за рокадата на двете призьорки в конкурса се налага, заради хакерска атака, станала ясна часове след приключване на състезанието. "Истината е, че тя водеше в класирането преди хакерската атака. Ина Манчева е спечели гласа на публиката, но след  проверката ни вече сме сигурни, че вотът по интернет е бил манипулиран. Няма как, стараем се да бъдем обективни, така се постъпва при манипулиране на парламентарни или местни избори, така е честно”, обясни Емил Кошлуков. 

Той обясни, че гласът на публиката участва наравно с гласа на журито. “Имахме много малко време, за да проверим гласуването. В 5 часа спряхме гласуванито, за да ги завери нотариус. Оказа се, че защитите са пробити. Не вярваме, че от Пакистан гледат “Мис България”, но така излиза от нашите данни впоследствие. Конкурсът се случи и в центъра на серия от почивни дни. Ние като организатори сме задължени да направим всичко, за да излезе истината”, допълни Емил Кошлуков и подчерта, че разбира и съчувства на Ина Манчева, която е потърпевша от неприятния инцидент. 

“Единият от компютрите беше заразен. Очевидно някой е пробил защитите, защото имаше странни IP адреси – от Пакистан, Индия, Бангладеш. От следващата година ще затваряме гласуването на публиката два дни по-рано”, каза телевизионният водещ специално за БЛИЦ. 

Промяната с класирането на Ина Манчева настъпва след 19 април. От този ден Ина започва да се изкачва стремглаво напред, а преди датата е доста по-назад. 

“Според вота на журито, трябва да спечели Габриела Василева. Тя води само с един глас пред Ина Манчева. Няма никаква манипулация. Протоколите с вота на журито са публични и може да се види кой от членовете как и за кого е гласувал. Ние нямаме интерес да поддържаме едно или друго момиче. Те са прекрасни, стараем се да бъдем обективни и честни, това е”, категоричен беше Емил Кошлуков.

Бисера

  не съм гледала конкурса защото това обезателно са нагласени работи. Но ако организаторите са искали да победи Габриела, но всичко е вървяло към Ина, защо те да не са организирали хакерската интервенция, за да имат после повод да отменят гласуването. Кошлуков е последния на когото бих повярвала, а на ТВ 7 задължително никога.



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. ka4ak - Таско,подходящ материал,за светване,тоест тест!:)
03.05.2012 18:53
Защо се роди Книгата "СВОБОДНИ ПОЕТИ В blog.bg-ПОЕЗИЯТА-МОЯТ ЖИВОТ "?!!!
а и Списанието" СВОБОДНИ ПОЕТИ В blog.bg"!!!
Поздрави!!!:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2676169
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив