Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2012 18:46 - МАСОВА ГОЛА СВАТБА НА ВАМПИРИ, ПИРАТИ И САДОМАЗОХИСТИ (СНИМКИ)
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1141 Коментари: 0 Гласове:
0



 В курортната зона Негрил на Ямайка през юни ще бъде по-горещо от обикновеното. Собствениците на мрежата “Hedonism II” отново ще организират масова гола сватба.
Този път организаторите са решили да вкарат елемент на маскарад, предлагайки на младоженците да изберат дали да бъдат на церемонията вампир, пират или садомазохист. 

Съдейки по всичко, първият опит през февруари за подобна сватба е бил изключително успешен, защото собствениците на курорта са сметнали, че костюмите на Адам и Ева не са единствените възможни за сватбена церемония. 

През февруари организаторите на масовата гола сватба, състояла се в рамките на телевизионното шоу “Адам и Ева”, бе компанията SuperClubs, притежаваща курортната зона Hedonism. Компанията на свой ред е собственост на семейство Иса. Неин основател е Джон Иса. В интервю той разказва, че неговите предци са достигнали Ямайка от палестински Витлеем. 

Февруарското пиршество на гола младоженска плът не е първата “масова гола сватба” на компанията. В миналото три подобни събития са били организирани в Деня на влюбените на 14 февруари - през 2001, 2002 и 2003-та година. Последвало е многогодишно прекъсване. Джон Иса даже се е съдил с вестник “Обзървър”, който през 2005 г. публикува неточна информация за това, че неговата компания организира “голи полети” над Ямайка. 

За щастие на нудистите-младоженци през 2012 г. компанията SuperClubs възобновява дейността си в качеството на организатор на масови голи сватби, като привлича за медийно партньорство редица телевизионни канали и международни новинарски агенции. Така се ражда и проектът “Адам и Ева”, в който са участвали над 100 американски и канадско двойки.

Шоуто е продължило 4 дни, в края на които до финалната фаза са достигнали само 10. Точно преди сватбата една от двойките напуска шоуто и в краен резултат 9 двойки са участвали в сватбената церемония. Победителите са получили правото на “медена седмица” в един от най-луксозните хотели на Ямайка. 


     image image image image image image image image image image image image image  


Тагове:   възраст,   здраве,   мозък,   секс,   ум,   памет,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665487
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив