Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2012 07:32 - ВИДЕОЗАПИС РЕШАВА СЪДБАТА НА НИКИ МИХАЙЛОВ
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 793 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Видеозаписите от пътните камери в района на “Църна маца” ще дадат отговор на въпрос №1 от петъчния ден – каква е била ролята на националния вратар Николай Михайлов в катастрофата на магистрала “Тракия”. При инцидента един от шофьорите загина, а няколко човека постъпиха за лечение в “Пирогов”.
Самият Михайлов породи сериозни съмнения с действията си. Очевидец на катастрофата сподели, че след удара самоопределилият се като шофьор на “Рейндж Роувър”-а веднага свалил номерата и ги прибрал. След десетина минути Ники Михайлов бил откаран с друга кола, а неговият човек останал да се разправя с катаджиите. Казал им, че не знае нищо и че е бил сам в джипа!

Верията, която камерите трябва да изчистят, гласи, че футболистът се връщал от Пловдив. Там фолк звездата Преслава му пяла на ушенце по време на свое участие в тузарско заведение. Вероятно пиян, вратарят на холандския “Твенте” подкарал регистрирания на името на баща си Борислав Михайлов джип и заедно с личния си гард потеглил към София. Уплашен от евентуален скандал, той уговорил човека до себе си да поеме отговорност и изчезнал от местопроизшествието.

Още по-жалка бе реакцията на Българския футболен съюз. Оттам излязоха с официална позиция, гласяща, че Николай Михайлов не е пътувал в джипа. Подобен бе и коментарът на КАТ. Малко по-късно обаче пиарът на антигероя от мача между “Левски” и “Вердер” в Шампионската лига призна, че клиентът му е просъствал на катастрофата, но само като пътник в колата на татко си...


Тагове:   възраст,   здраве,   мозък,   секс,   ум,   памет,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2671826
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив