Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2012 06:30 - Игри от Google Play & Apple App Store - май 2012 г.
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 711 Коментари: 0 Гласове:
0



 Искате ли да построите свой собствен небостъргач? Направете това с играта „Dream Heights“. Разработчиците от „Zynga” ще ви спечелят с прекрасната анимирана графика и удобен интерфейс. Менажирайте своя небостъргач, така че посетителите да бъдат винаги доволни и щастливи. В началото ще започнете с два предварително построени етажа: лоби и етаж с апартаменти. А с напредването на играта ще можете да строите нови и нови тематични етажи за различните типове посетители. Но за да движите успешно бизнесът ви ще трябва да наемате персонал, който да се грижи за новите клиенти. Можете да предложите работа на всеки клиент като бройката на работниците ви на всеки етаж зависи от предназначението му. Естествено, ако в един момент не сте доволни от качеството на обслужващия персонал, спокойно можете да уволните или наемате нов.

„Dream Heights” ще ви хареса, защото ще ви позволи едновременно да се забавлявате и да развивате мениджърските си способности. Успех!

Цена: Безплатна

Линк към играта: Dream Heights от Zynga (Top Developer)


Snappy Dragons (*)

imageВ света на драконите се е случило нещо ужасно. Зли магьосници са хванали малките пъргави бебе дракончета и ги държат в плен на различни места по света. Вашата задача е да помогнете за освобождаването им, като използвате специалните умения на 4-те вида дракони, които ще може да управлявате. Бълвайте огнени кълба срещу злите магьосници и внимавайте, да не засегнете пленените малки приятелчета. Действието в тази прекрасна игра се развива в 5 уникални свята с над 100 разнообразни нива. "Snappy Dragons" има кристална графика и много приятни звукови ефекти. Нека вашето ново приключение започне.

Цена: Безплатна

Линк към играта: Snappy Dragons от Extensive Studios


Shark Dash (*)

imageНово страхотно предложение от „Gameloft“, което ще ви накара да прекарате много приятни часове в игра. В „Shark Dash” действието се развива във вани и басейни, в 4 различни околни среди. Героите в тази буквално зарибяваща вниманието ви игра са гумени патета и акули. Те са изправени едни срещу други в една битка за територия. Играта е от типа физичен пъзел, в който трябва да насочите и изстреляте в различни посоки гумените акули, за да се справят „врага“.

Впуснете се в това лудо и мокро приключение и се забавлявайте в над 96 супер интересни нива и много нови с предстоящите ъпдейти.

Цена: 1,52лв.

Линк към играта: Shark Dash от Gameloft (Top Developer)


Panic Flight

imageЗатегнете коланите, защото ви предстои един „Панически полет“! В приключението „Panic Flight” вие трябва да проявите съобразителност и да измъкнете вас и пътниците от опасностите дебнещи в небето. Като пилот на „AMA Airlines“ трябва да управлявате различни видове самолети, за да достигнете невредими от точка А до точка Б. Надграждайте и купувайте нови самолети и изпълнявайте важни полети по целият свят. Но внимавайте в небето ви очакват гръмотевични облаци, торнада, НЛО и т.н., които ще направят полета ви наистина панически. Разполагате с 8 вида самолети и многобройни възможности за подобрения. В самостоятелен режим на игра ще трябва да изпълните 18 мисии и определен борй малки под-мисии. А в режима „Infinite flight“ ще летите безспирно докато не сгрешите. Постиженията си естествено може да споделите в социалните мрежи. 
Не ви остава друго освен, да се пригответе се за излитане!

Цена: Безплатна

 

Линк към играта: Panic Flight от AMALtd


Cheezia: Gears of Fur (*)

imageХаресвате ли физичните базирани платформи като например Mario, или Sonic? Ако отговорът ви е положителен то играта „Cheezia: Gears of Fur“ ще ви хареса със сигурност. Тук ще трябва да влезете в „кожата“ на малкото мишле Ману, което трябва да спаси тайната рецепта за приготвяне на сирене от ръцете на злата птица Kiwinel. Скачайте, изтласквайте се и се катерете по стени, за да изпълните мисията си успешно. В напрегната атмосфера от препятствия и врагове ще събирате бонуси и ще активирате супер сили като неуязвимост  или светкавична скорост.

Играта ще ви зарадва с HD графика, лесен контрол и универсалност за игра на смартфон или таблет.

Цена: Безплатна за първите 6 нива!

 



Тагове:   Азия,   Китай,   Америка,   Европа,   пазар,   долари,   коли,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2659851
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив