Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2012 18:04 - ПРОФЕСОР ВУЧКОВ: ХАРИ ПОТЪР Е ЗЛОВЕЩА КНИГА, МИРИШЕ НА ПРЪСТ И ГРОБИЩА! (ВИДЕО)
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 864 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Професор Юлиян Вучков произнесе строга присъда за една от най-четените книги в историята - тази за приключенията на Хари Потър. В тв предаването на "Факторът Кошлуков" той обяви, че магическите истории му миришат на пръст и гробища.
Вучков призова да бъдат изключвани учениците, които в час се гримират и слушат музика с “наушници”. “Трябва да ги наказват и гонят тези ученици, които най-безцеремонно слушат музика, танцуват и се гримират в час, докато учителят се опитва да им набута нещо в празните тикви,”

Той бе безпощаден и към преподавателите, защото една част от тях само въртят “пенсиометъра”. Тези учители са станали такива, защото не са могли да си намерят друга, по желана работа. Той е учуден, че заради условията повечето преподаватели не смеят да пишат двойки, защото така намаляват учениците, а оттам и заплатите им. Това е опасно, защото в крайна сметка половината от завършилите средно образование са неграмотни.

Професорът бе безпощаден и към министерството на образованието и културата за опростачването на младежите. Вучков обвини Вежди Рашидов да не се занимава само с музеите, а да излезе пред хората с обръщение, че неговата институция има намерение да се бори с чалгата.

Рашидов трябва да се грижи и за литературата, която е идейната основа на всички изкуства. Президентът Росен Плевнелиев също падна под ударите на Професора. Той също трябва да покаже, че се грижи за духовното и морално здраве на нацията.


Юлиян Вучков определи българските сериали, като мутренски и калташки, които носят много негативизъм. Нямат добър сценарии, борба между доброто и злото и хората да видят, че има атлернатива на лошото.




Тагове:   възраст,   здраве,   мозък,   секс,   ум,   памет,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2670793
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив