Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2012 09:00 - ЛОРИЙН С "ЕУФОРИЯ" ГРАБНА СТЪКЛЕНИЯ МИКРОФОН НА "ЕВРОВИЗИЯ" 2012 (СНИМКИ/ВИДЕО)
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1430 Коментари: 0 Гласове:
1



 Новата Кралица на Евровизия 2012 стана Лорийн. Състезателката на Швеция, която е полумароканка, спечели с явно превъзходство пред останалите състезатели. Изпълнителката получи общо 372 точки, които я изведоха на първото място.
Никой не остана изненадан, когато накрая й връчиха стъкления микрофон (който всъщност бе пластмасов). Но за Лорийн се предполагаше от самото начало, че тя е фаворитката и най-вероятно ще закара Евровизия 2013 в Стокхолм. Така и се получи.

В първата половина на гласуването Лорийн рядко получаваше максималмите 12 пункта, но всеки й трупаше поне по 8 точки към сметката и тя растеше като снежна топка. Колкото по-напредваше гласуването, толкова по-често сладураната Лорийн, развяваща буйна грива до кръста и огромен перчем, скриващ очите й като на болонка, получаваше максимума от 12 точки. И то не само от съседните на Швеция страни. 

Най-висока оценка- 12 точки, Лорийн получи от 18 страни. Сред тях бяха Австрия, Белгия, Франция, Великобритания, Словакия, Холандия, Исландия, Норвегия, Естония, Дания, Латвия, Испания, Финландия, Германия, Русия, Унгария, Израел и Ирландия.

Напрежението поспадна, когато се очерта победителката, а за останалите състезатели гласуването следваше познатата геополитическа линия в евровизионния конкурс: точки се трупаха на съседите. 
Екзотичните Бурановски бабушки обраха овациите в залата и извън нея и не изненадоха никого с перфектната си класация на второ място.

Сръбският певец Желко Йоксимович също си заслужи третото място с топлото си прочувственно и стилно изпълнение "Није љубав ствар" (Любовта не е вещ). Всички балкански страни естественно му даваха максимално точки. 

Изненада бяха домакините, заели четвърто място. Когато започнаха да им трупат точки, човек се питаше дали пък не са си ги...купили, нали са страна на петролните милионери?

На обидното предпоследно място остана 65-годишната легенда Енгълбърт Хъмпърдинг, който заедно с бабушките беше най-старият участник. Баладата, с която той представи Великобритания, беше стилна, но малко старомодна. Но все пак звездата от миналото не заслужаваше да получи една-единствена точка, и то от Белгия. 

ВИЗИТКА

Лорийн Зинеб Нока Талхауи, от мароканско-берберски произход, е родена на 16 октомври 1983 г. в Стокхолм, зодия Везни. Тя става известна след участието си в музикалния конкурс Idol-2004. В 2005 г. певица пусна сингъла The Snake с групата Rob"n"Raz. Същата годинина тя стана водеща на канал TV400.

В известен смисъл съм самотничка, която търси укритие от информационната свръхдоза. Н.ямам телевизор, имам лаптоп, но го използвам само за да пиша електронни писма и да свалям музикални програми. Аз съз абсолютно невъзможна за този век, когато всички живеят в цифровото пространство. Хората, с които работя се дразнят даже от това, че нямам Фейкбук, разказва за сме си Лорийн

Лорийн се класира за Евровизия след като 670 000 от близо 4 млн. зрители гласуваха за нея и за песента й Euphoria, написан от Томас Томас Хесон и Питър Бостром.

„Еуфория” започва с въпроса защо този миг не може да продължи вечно. Тази нощ е отворена врата към вечността. Не си отивай, аз дишам за теб. Еуфория! От днес сме само ти и аз. Безсмъртно произведение на изкуството – това е пулсиращата в моето сърце любов.Ние сме тук в нашата Вселена. Ние сме свободни, тук всичко е разрешено и любовта е над всичко. Заедно во веки веков, отплуваме в безкрайността.

ЩРИХ

Никога досега евровизионният купон не е бил толкова секси. В Баку по дискотките пробвали вече и «чук-чук» танцът, за който БЛИЦ вече писа. Танцуващата «чук-чук» танца гъркиня Елефтерия Елефтерио (23) получи снощи максималния брой секс-точки. Еротичната красавица искала да се състезава за Кипър, но не можала да мине през ситото на националния му кастинг. Тази вечер тя ще представлява Гърция с гръцката любовна песен «Афродизиак» (секс-стимулатор). «Моята тактика е моят глас и моето тяло», сподели открехнатата секс-дивата.



Ето ги 28-те финалисти на тазгодишната Евровизия, сред които за пореден път липсва България:


Литва: Дони Монтел - "Love is blind" (Любовта е сляпа)
Босна и Херцеговина: Мая Сар - "Korake ti znam" (Знам ти номерата)
Сърбия: Желко Йоксимович - "Није љубав ствар" (Любовта не е вещ)
Украйна: Гайтана - "Be My Guest" (Бъди мой гост)
Швеция: Лорийн - "Euphoria" (Eуфория)
Македония: Калиопи - "Црно и бело" (Черно и Бяло)
Норвегия: Туджи - "Stay" (Остани)
Естония: От Лепланд - "Kuula" (Слушай)
Малта: Кърт Калея - "This Is the Night" (Това е нощта)
Турция: Джан Бономо - "Love Me Back" (Обичай ме отново)
Франция: Ангун - "Echo (You and I)" (Ехо (Ти и аз)
Испания: Пастора Солер -"Quedate conmigo" (Остани с мен)
Италия: Нина Дзили - "L"amore и femmina (Out of Love)" (Любов е в женски род (От любов)
Великобритания: Енгълбърт Хъмпърдинк - "Love will set you free" (Любовта ще те освободи)
Германия: Роман Лоб - "Standing Still" (Стоя неподвижно)
Азербайджан: Сабина Бабаева - "When the Music Dies" (Когато музиката умира)
Исландия: Грета Саломе и Йонси - Never Forget (Никога не забравяй)
Гърция: Елефтерия Елефтериу - Aphrodisiac (Афродизиак)
Албания: Рона Нишлиу - Suus (Свой)
Румъния: Mandinga - Zaleilah (Залейла)
Кипър: Иви Адаму - La La Love (Ла ла любов)
Дания: Солуна Самей - Should"ve Known Better (Трябваше да се досетя)
Русия: Бурановските баби - Party For Everybody (Купон за всички)




Тагове:   възраст,   шоу,   здраве,   мозък,   секс,   ум,   памет,   финал,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673371
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив