Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2012 08:55 - МОМЧЕТО, КОЕТО НЕ ГО УДРЯ ТОК, СЕ УДАВИ (ВИДЕО)
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1058 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Богдан Бородин, който извади по-големия си брат от трансформатор без да получи нито едно изгаряне, се удави. Детето загива трагично по време на първия си ден на рехабилитация. Причината малкият да не го бие тока е структурата на неговата тъкан. Тя позволява на Бородин просто да държи в ръцете си оголени електрически кабели под напрежение без никакви последствия. Пълната липса на възприятие на електрически ток от организма на малкия стана сериозен предмет за обсъждане сред медиците и повод за удивление на жителите на града Енгелс в Саратовска област на Русия. 

Разбирайки от лекарите, че детето не чувства токовите удари, родителите на “електрическото момче” започват да организират домашни демонстрации. По време на демонстрациите Богдан пред очите на насъбралите се гости е държал с голи ръце жици под напрежение. Демонстрациите на “уникалните способности” били прекратени, след като медиците обяснили явлението с аномалия на рецепторите. 

По техните думи мощният заряд на ток моментално променил способността за проводимост на рецепторите и ги е извел на ново равнище на възприятие. Чувствителността на нервните окончания трябвало да се възстанови с времето, но затова е необходим курса на терапия и рехабилитация, обяснява пред Life News местният лекар Андрей Рафалски. 

За рехабилитацията майката на Богдан веднага го завежда на черноморското крайбрежие, където още на първия ден “електрическото момче” загива. 

“Разхождахме се на брега. Богдан заедно с брат си Сергей отидоха до парапета. Аз им викнах веднага да се отдръпнат, но Богдан е такъв непослушник! Видя клатеща се на вълните играчка, промъкна се през загражденията, за да я разгледа по-добре. С едната ръка се държа за един прът. Парапетът бе влажен, имаше вятър, вълните достигаха до самите ръбове на кея. Явно, ръката му се е хлъзнала”, разказва опечалената майка Елена. 

Майката се е хвърлила към водата, но Богдан вече е бил изчезнал. От височина четири метра детето е паднало в бурното море и потънало. Очевидци са се хвърлили във водата, за да спасят Богдан, но тялото на удавеното дете било намерено едва след половин час. 

“Правихме му изкуствено дишане, сърдечен масаж, но нищо не помогна”, казва майката през сълзи.


 


Тагове:   възраст,   здраве,   мозък,   ум,   памет,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2674007
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив