Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2012 15:16 - СКАНДАЛНО ВИДЕО ДОКАЗВА: ОПЕРАТОРЪТ НА BTV ЛЪЖЕ!
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 5176 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 21.06.2012 15:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Скандален видеоклип разкри голяма част от истината за боя между природозащитника Чавдар Велев и оператора на bTV Иван Филчев. Кадрите разкриват ясно една лъжа и показват една спестена истина. По всичко личи, че разказът на Иван Филчев, който твърди, че е нападнат в гръб, не отговаря на истината. От клипа ясно се вижда, че той посреща Чавдар Велев с лице и малко преди да бъде ударен, се обръща леко настрани. Разминаването на подадената до този момент информация с реалните факти би могло да бъде обяснено с версията за загуба на съзнание и бели петна в спомените на оператора.

Записът обаче не оставя впечатление за нещо подобно. Дори обратното. Веднага след нападението Филчев се изправя на крака и с няколко бързи крачки застига Чавдар Велев. Въпреки че bTV услужливо пропуска факта, че операторът също раздава юмручно правосъдие, видеоклипът показва контраатаката, при която природозащитникът отнася няколко здрави крошета.

Отворен остава въпросът кой е поставил началото на физическото насилие. Според автора на клипа - Тереза Лукова, "нападателят се движи в гръб от екипа на bTV, блъска се във велосипедист и без провокация от страна на екипа със замах удря оператора, който пада на земята." Видеото обаче включва момента, в който Чавдар става от земята, но в никакъв случай не онагледява ситуацията, при която той пада.





Гласувай:
5



1. ka4ak - ЯВНО Е СНИМАЛ ПОД ПОЛАТА НА НЯКОЯ,МАЦКА!:(((
21.06.2012 16:43
Коя е мацката,е по интересния въпрос,а иначе е съвсем нормална реакция!!!
По скоро бих си задал въпроса,защо бяга ЕКОЛОГА?!!!!
цитирай
2. анонимен - Защото го гонят
21.06.2012 18:01
Ако не виждаш, пребитият и с комоцио оператор става и подгонва оператора.
А явно и той следва правилото, като ти дават - взимай, като те гонят - бягай!
цитирай
3. анонимен - BTV E ИЗМЕТСКА ПРОПРАВИТЕЛСТВЕНА МАНИПУЛТИВНА ТЕЛЕВИЗИИКА
22.06.2012 13:15

БТВ Е ИЗМЕТСКА ПРОПРАВИТЕЛСТВЕНА МАНИПУЛАТИВНА ТЕЛЕВИЗИИКА
цитирай
4. анонимен - Б/ойкова/ Т/еле/ В/изия/!
22.06.2012 16:15
Б/ойкова/ Т/еле/ В/изия/!
цитирай
5. анонимен - обърках се
22.06.2012 17:19
ок де, вижда се и репортерът, който върви и говори по телефона. ако операторът пръв е бил ударил Чавдар, репортерът надали щеше да върви така спокойно и да хукне едва след като Чавдар се затичва към оператора и го удря. следователно надали е имало провокация от страна на оператора, поне не физическа. толкова ли няма някой друг, който да е снимал, че най-накрая да се разясни какво всъщност се е случило....
цитирай
6. анонимен - BTV-изъм !
25.06.2012 16:43
Не виждате ли, че от измислената телевизийка си спретнаха скандалчето, коео са си търсили и умишлено са провокирали младежа, за да се случи всичко, което се вижда на клипа. Никой от вас ли не видя преди това, същият този оператор, как се приближи към талпата, която все още стoеше на платното (5 мин. преди случката), как си навря камерата в лицето на младежа, напсува неколкократно и грозно и 20-тина човека скочиха срещу него, та чак полицията се наложи да се намеси ? Това си беше провокация и лъжливите показания на "бития оператор" след това също го доказват. Ако му беше чиста съвестта ЗАЩО да лъже ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665101
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив