Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2012 06:52 - Осемте най-ужасни сайта в интернет
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 2161 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Непрекъснато се появяват класации за най-добър сайт, най-красив дизайн на сайт, сайтове с най-голяма печалба и т.н. Но ето и една по-различна класация - за най-ужасните сайтове в интернет. Необичайната класация е публикувана в блога Name.com, като авторът на подбора дори е на мнение, че създателите на тези интернет страници може да са били под влиянието на наркотици, докато са създавали своите „отвратителни уеб рожби". Ако и вие имате сайт и се чудите на какво ниво е дизайнът му, може да „сверите часовниците си", разглеждайки осемте най-ужасни сайта.

 

1. MIA UK

http://www.miauk.com/

 

Ако не ви е заболяла главата още с влизането на началната страница, опитайте да продължите навигацията по сайта. Страници с огромно количество продължително зареждащи се елементи и връзки, които водят до никъде. Ужасно съчетание на отровно зелени и светлосини цветове, множество видеоклипове, събрани на куп. Ако все още не сте се отвратили напълно, може да посетите Facebook страницата на сайта. Там ще откриете видеоклипове на развален английски и с текстове, показващи се върху самото видео. Може да видите какво представлява на началната снимка към статията.

 

2. Space is the Place

http://www.spaceistheplace.ca/

 

image

 

Първото, което ще видите, е досаден GIF елемент, на който всяка секунда излита космическа совалка. Второто - ослепително ярък син фон, върху който е изписан текст с небесно сини букви. Малко по-надолу - снимка на „отрязаната" глава на автора на сайта, заобиколена от облаци. Сайтът съдържа информация за космическите полети и фотографии на автора с ракети и астронавти.

 

3. Ling"s Cars

http://www.lingscars.com/

 

image

 

Сайт за продажба на употребявани автомобили, натъпкан „догоре" със светещи банери и стикери във всички цветове на дъгата. Там също има стотици връзки, които водят на същите такива страници с дразнещо мигащи банери. Почти отвсякъде „се подава" снимката на собственика на сайта - Лин, като особено умопомрачаващо е изображението, на което той не спира да клати главата си наляво-надясно.

 

4. ARNGREN

www.arngren.net

 

 

image

 

Това е образец на това, какво не трябва да правите, когато създавате сайт за търговия. Огромният асортимент от стоки са нахвърляни на началната страница в тотален безпорядък. Затова е и изключително трудно да намерите стоката, която ви интересува. Отляво на сайта има меню, от което може да изберете желания продукт. Следвайки връзката обаче, попадате на същия хаос, където, на всичкото отгоре, стоките често не отговарят на определените категории. Тук няма да откриете никаква информация за собствениците на сайта и за това какво точно продават те.

 





Гласувай:
5



1. zaw12929 - ЕВТИНИЯ, А БИЛО И БЕЗОПАСНО, САМО ЗА ...
26.11.2012 19:03
ЕВТИНИЯ, А БИЛО И БЕЗОПАСНО, САМО ЗА ПЕНСИОНЕРИ ... шегичка
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665183
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив