Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2010 11:04 - Факти за истински престъпници
Автор: platttonnn Категория: Политика   
Прочетен: 1679 Коментари: 2 Гласове:
2



11. Плащал ли е Румен Петков поне една от почивките си в следните хотели: „Ривиера" на убития Емил Кюлев, „Слънчев ден" на Георги Гергов, „Виктория палас" на Ветко Арабаджиев и др.? Да покаже поне един документ. 
 
12. Подавал ли е Румен Петков молба за работа в Шесто управление на Държавна сигурност - поделение Плевен, след завършване на висшето си образование? Тогава шеф е бил полк. Марин Генков, който е жив и здрав и може да бъде питан. Информация по въпроса има и Димитър Иванов, последният шеф на Шести отдел на Шесто управление на ДС, а сега издател на в. „Земя". 
 
13. Защо Румен Петков е разпоредил да бъде пуснат от ареста пернишкият бизнесмен Людмил Стойков, като заявил на прокурорите, че той е „човек на президента"? Стойков е обвинен за присвояване на 7,5 млн. евро от програма САПАРД. След пускането му от ареста досега не е викан в следствието нито веднъж и разследването фактически е спряно. Защо по нареждане на Румен Петков се бавят данните, които са поискали германските служби, разследващи Стойков за икономически престъпления? 
 
14. Знае ли Румен Петков, че неговият заместник Камен Пенков е купил сграда в София, за която е платил над 7 млн. евро кеш? 
 
15. Колко пъти се е напивал Румен Петков в любимия си ресторант „Панорама" в София и по какви съображения е назначил сина на собственика за парламентарен секретар на МВР? 
 
16. Защо Румен Петков е разпоредил да се протака и впоследствие да се прекрати разследването срещу шефа на кабинета му Александър Петров, който уреждал лиценз за хазартен бизнес на турския бизнесмен Суди Озкан? Тогава Петков уж помоли главния прокурор Борис Велчев за „бърза проверка", а резултат няма и досега. Знае ли Румен Петков за доклада на турските служби до нашите, че Озкан е разследван за „пране" на пари? Защо МВР крие този доклад? 
 
17. Защо Румен Петков е разпоредил Икономическа полиция - Пловдив да спре разследването и проверките на сигнали за източени над 150 млн. лв. по ДДС от пловдивския бизнесмен Вълчо (Ветко) Арабаджиев? Разговарял ли е Румен Петков по този въпрос с президента Георги Първанов, за да се „помогне" на Арабаджиев? 
 
18. Подпомогнал ли е Румен Петков и срещу какво купуването на фериботното пристанище в Никопол от бизнесмена Васил Божков - Черепа? 
 
19. Какви са връзките и бизнеса на Румен Петков с мотоциклетния бос Богдан Николов, който през последните години бе забъркван в различни афери, а през 1998 година дори бе арестуван за незаконен внос на коли и регистрацията им в КАТ? 
 
20. Защо Румен Петков покровителства плевенския съдия Валери Цветанов, който бе обвинен в редица престъпления по служба? Защо Румен Петков е разпоредил да се прати в девета глуха разследването на атентата срещу Цветанов преди няколко години и дори уредил уволнението на шефа на РЗБОП в Плевен, който почнал да разплита случая и се доближил до поръчителите? В Плевен всички знаят, че Цветанов е особено близък с Богдан Николов, а оттам и с Румен Петков. 
 
21. Защо Румен Петков е разпоредил да не се извършват никакви проверки от Икономическа полиция - Пловдив на съмнителни сделки на Георги Гергов, който придоби Пловдивския панаир по доста странен начин, след което го залага за кредит от 100 млн. лева?




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. marystaneva - Защо са от 11 до 21?
18.10.2010 11:41
Къде са останалите, от 1 до 10?
цитирай
2. анонимен - Казва ли ти някой
18.10.2010 11:42
защо ? Никой не отгаваря защото ...... Всеки отговаря ТАКОВАТА ..... :))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2671726
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив