Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2011 06:44 - Жириновски: Путин да си ходи, идва Жириновски
Автор: platttonnn Категория: Политика   
Прочетен: 1105 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 17.12.2011 06:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Атрактивният руски политик Владимир Жириновски подаде документи за регистрация за президентските избори в ЦИК.

Жириновски е основател и лидер на Либералдемократическата партия. Политикът изрази увереност в своята победа, като заяви, че сериозните му конкуренти в изборите са двама - премиерът Владимир Путин и лидерът на комунистите Генадий Зюганов. Жириновски обаче е на мнение, че и двамата "не са от неговата класа". "Зюганов - това е миналото. Няма какво да го броим, никога няма да стане президент. Путин вече беше президент, а сега хората казаха: "Искаме промяна, искаме нов държавен глава", заяви с традиционно високо самочувствие Жириновски. " Лозунгът на моята предизборна кампания е "Разкарайте се!" Това се отнася до бандитите, бюрократите, корумпираните". Жириновски обещава, ако победи на изборите, да превърне 9 март в официален празник. "На жените ще им хареса. В Русия ще има нов президент. Ще направя на жените подарък", заяви ексцентричният политик.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. анонимен - http://krech77.blog.bg/lichni-dnevnici/2012/02/14/krechi77-pytnik-ili-21-oktomvri-eretichni-misli-toshe-pesho-.901305
14.02.2012 20:54
Кво да ти кажа... Харесвам Жириновски от край време, например по едни въпроси преди десет и повече от десет години беше адски прав пича, така че освен да му се заразвам, защото има харизма, ако ме кефи, друго какво?

Не е реалистично, не му се получи по-рано, намеренията му са точни, но не е случил много на съратници може би знам ли.

Асо подкрепи Путин, направо ще се прехласна по него, а има такив признаци, той е адски печен и умен тип.

Нямам много поглед, говоря по лични свои виждания, защото преценявам хората в политиката изцяло суективно - не меря думи на килограм, а гледам човека.
Владимир Вжляфович ми е на второ място в листата, ярка фигура и никога не става смешен, ако някой не разбира чунството му за хумор рядко ценно качество, което този мъж е успял да запази с годините, а това си е чудо при толкова много сериозно-строги, направо някак тежко въздействащи ми психологически лица, това е човекът, който е за мене като жалон към какви хора трябва да сеориентират в Русия.

Краен е, но аргументите му са точни. Хубаво е повече да се вслушват в това, което казва. Защото преди Владимир Владимирович да стане президент, именно Жириновски ми е влязъл в полезрението, запомнила съм го, с удоволствие го гледам, когато участва в някое шоу - винаги свеж, винаги е вади със свежи лафове от мрачното настроение.

Така че - такива хора трябва да имат тежест. Няма значение кой ще спечели - Владимир Вольфонич отдавна е в полиниката и според мен личното му мнение е винаги ценно и не бива да се подхожда с партийни мерки.
Тжъ е ярка индивидуалност.
Хубабво е да има и крайно мнение, ярко мнение.

Навремето нещо хулиганстваше:)
Ами оттогава си го забелязах и мижду нас казано си му викам Жиря и се усмихвам до ушите като го видя, защото знам - каквото и да каже, ще го каже ярко, точно и на място. Уважавам хора като него - със свое виждане по въпросите.
Той е модерен мъж. Да е жив и здрав!

Но тая държава е много трудна и тежка, така че ВВП по ще се оправи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2676644
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив