Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2011 18:30 - Камен Петков: Волен Сидеров спаси Доган. Предатели, отвръща лидерът на „Атака”
Автор: platttonnn Категория: Политика   
Прочетен: 1112 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Волен Сидеров
Волен Сидеров и Христо Бисеров спасили Ахмед Доган от разследване за големия хонорар, получен от него като хидроспециалист по проекта Цанков камък. Скандалната новина обяви в ефира на бТВ бившият член на парламентарната група на „Атака” Камен Петков.
Друг бив атакист – Кирил Гумнеров потвърди сензационната вест. Тогавашният председател на Комисията за борба с корупцията Валентин Николов се опитал да се противопостави и да иска пълно разследване на догановия хонорар от близо 2 млн лева, но Волен сидеров му разпоредил да осуети ровенето.

 

image

Ахмед Доган


Това стана след като в стаята на „Атака” в НС дойде зам.-председател на ДПС (с българско име, но не каза кой) и разговаря „на четири очи” с Волен Сидеров, разказа Камен Петков.

 

„Атака” и ДПС са скачени съдове, зависими са една от друга и се поддържат. Може би има съглашение между тях. Това го разбрахме или по-точно го усетихме след екшъна пред софийската джамия, когато мюсюлмани и хора от партията на Сидеров се биха.

 

Скоро няма да има група на „Атака” в парламента. Ще съставим нова група, аз ще й стана председател, заяви още Камен Петков. Той допълни, че ако Волен се разкае, ще го приемат и него в новата група. Преди това обаче ще помислят дали да не му ударят сто тояги за изкупуване на вината му към бившите му съпартийци.


Това са предатели и отцепници, които ГЕРБ откъсна от партията. Бойко Борисов така действа. Това заяви на свой ред Волен Сидеров в студиото на БНТ. Той определи проведения конгрес на „Атака” като напълно редовен. Бе категоричен също, че управляващите са в основата на разпада на парламентарната група на неговата партия.

 

Сидеров отказа да отговаря дали в проблемите на партията има семеен елемент, както и дали живее в момента с Деница Гаджева. Това е личен въпрос и не е професионално да ми се задава този въпрос, отсече Сидеров. Защо не питате Бойко Борисов какво става с Цветелина Бориславова, какви милиони са си поделили. Не смеете да го питате, да не ви се скара. Той се кара на журналистите, ако не го хвалят, ядоса се Сидеров. Водещата се опита да му обясни, че е публична личност и избирателите имат право да знаят какво се случва с партийните лидери. Вие имате ли мъж до вас, - репликира Сидеров.

 

В трета телевизия по същото време гостува синът на Капка Сидерова – Димитър Стоянов. Той изрази съмнение, че сигналът за бомба по време на конгреса на „Атака”, е трик, за да се избегне напрежението в партията след поредното напускане на партията от четирима депутати.  

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2674720
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив