Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2012 11:33 - Р. Петков: Първанов е алтернативата на Борисов
Автор: platttonnn Категория: Политика   
Прочетен: 732 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Сега очаквам най-накрая снимките направени на агент гоце в село расилово в имението на братя галеви да видят бял свят - да каже каква работа е имал да гостува на дупнишките бандити !!! Държавна работа най-вероятно - каква друга, но няка да обясни !  Войн-коментар image Румен Петков
Първанов е най-сериозната алтернатива на премиера Бойко Борисов. Той е един от най-подготвените хора сега в БСП за премиер. Не искам да подценявам други от партията, но върху този проблем ще разискваме след две години.

 

Това обяви по ТВ 7 екс вътрешният министър и депутат от БСП Румен Петков, който минава за един от най-близките хора на бившия държавен глава.

 

Не трябва да бързаме да пенсионираме Първанов, той е в разцвета на силите си, нужен е на политическия живот, за него властта не е самоцел, а държавната сигурност и националните интереси стоят над всичко, декларира Петков.

 

Той припомни, че Първанов  е единственият президент, който е работил с три различни правителства.

 

Депутатът бе категоричен, че бившият президент е нужен остро на БСП.

 

Сега в партията имаме нужда от три неща – да покажем  сила, да бъдем чути и разбрани от обществото и не на  последно място от доверие. В тези три пункта засега не можем да се похвалим с значителни успехи, а Първанов има какво да даде на партията си, обобщи Петков.

 

Той отчете още, че идеята на Сергей Станишев да създаде правителство на БСП в сянка не била оригинална и можела да създаде напрежение и противоречия в партията. Петков посочи, че такъв вариант бил експериментиран в началото на прехода, когато като президент в сянка бил излъчен Александър Томов, но това създало само проблеми на столетницата.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673780
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив