Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
20.03.2015 17:26 - НОВ ТРИУМФ ЗА БЪЛГАРИЯ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 2223 Коментари: 0 Гласове:
-3

Последна промяна: 20.03.2015 17:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                                                   КРАЙ НА РУСКИЯ РЕКЕТ


image

 

Премиерът Бойко Борисов заяви, че е получил уверениe от председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, че интерконектната газова връзка между България и Гърция ще бъде изградена с европейски пари.

Това означава, че в рамките на енергийния съюз България получава политическа, финансова и логистична помощ за изграждането на регионални енергийни връзки и газовия хъб, за който настоява премиерът Бойко Борисов.

На брифинг в Брюксел Борисов информира, че от вчера „Булгартрансгаз" е завършил процедурата с Румъния и започва строителството на нов интерконектор, който ще може да подава газ и в двете посоки, при това в големи количества - над 30 млрд. куб. метра.

Борисов подчерта, че темата за газовия хъб стои на масата на всички, включително на бюрото на председателя на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер. „От тук нататък ще се работи доста активно", заяви премиерът.

По думите му, вече всички знаят, че настояваме категорично това да се случи. Ще има няколко източници на газ, добави Борисов.

С това отдавна планираната диверсификация започва и много скоро ще стане факт. През годините тя постоянно и целенасочено беше отлагана от социалистическите правителства, които имаха само една единствена цел- отстояване и защита на руските интереси в България.

На това национално предателство най- сетне ще бъде турен край. С това приключва и долнопробният руски рекет, който от години тегнеше над страната ни.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog

 

             



Тагове:   политика,


Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3201460
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575