Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2011 16:13 - "КЛИНОВИТ" е патентована търговска марка на минерала зеолит (клиноптилолит).
Автор: platttonnn Категория: Рецепти   
Прочетен: 2216 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Заради граничещите му с вълшебство качества, в научните среди той е определен за минерал на 20-ти век. Най-качественият клиноптилолит се намира в България и като такъв е известен в цял свят. С него се йонизира вода, която може да се пие от всеки. Изчиства токсините, повлиява благоприятно нервната, отделителната и храносмилателната система. Осигурява нормален сън, премахва потенето, треперенето и всякакви други последствия от наличието на подсъзнателно напрежение. Регулира количеството на свободните радикали в организма.

Специфика:
На микроскопско ниво минералът формира скелет със структура, наподобяваща пчелна пита. Тази структура му осигурява електрично реактивна повърхност от над 450 кв.м. на грам. Натоварената с отрицателно електричество повърхност дава възможност клиноптилолитът да привлича и задържа катиони от средата, в която се намира и от своя страна да отделя други. Поставен във водна среда, клиноптилолитът елиминира всички вредни за човека вещества от нея, включително и радиоактивно замърсяване. Безкрайно благодатна тема за учените е да изследват защо водата, обработена с клиноптелолит, нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта. Жителите на Източните Родопи употребяват йонизирана с клиноптилолит вода и не познават болести като язва, гастрити, колити, проблеми на сърдечно съдовата и нервната система. И още нещо – никой от тях не е чувал за инфаркт или инсулт.

Приложение: Пакетче от 90 гр. се изсипва в 5 литра нехлорирана вода. След 8 часа тя е готова за пиене. Денят се започва с чаша вода, изпита на гладно. След това се поема толкова, колкото човек желае - колкото повече, толкова по- добре. Когато водата започне да свършва, съдът се напълва отново. След 3 месеца минералът трябва да се замени с нов.

Съдържание: силициев диоксид, натрий, калий, калций, алуминий, вода.

Внимание: клиновитът за лечебни цели отговаря на определени изисквания и минава специална термична обработка, която може да се постигне само в лаборатория! Регистрираната търговска марка е с розов етикет, двойна целофанена опаковка и в указанието за ползване има телефон за консултации.





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665029
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив