Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2012 08:02 - ГЛЕДАХТЕ НА ЖИВО: Инфарктен „хикс“ на „Лазур“ (ВИДЕО)
Автор: platttonnn Категория: Спорт   
Прочетен: 777 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Гол в 4-ата минута от добавеното време спаси Херо

Инфарктно завърши срещата между Черноморец и Берое (2:2) от 19-тия кръг на „Виктория футболно първенство“. „Акулите“ на Димитър Димитров-Херо взеха точката в мача след гол в 4-ата минута от добавеното време на Асис.

Старозагорци поведоха с 2:0 на „Лазур“ след попадения на Везалов (11") и Каядо (64"). В 54-ата пък беройци останаха с човек по-малко на терена след директен червен картон за Везалов. Резервата Христов върна интригата в 84-ата, преди Асис да бъде точен за крайното 2:2.

Херо бе бесен от съдийството на Атанас Димитров, отменил два гола на неговия тим. Димитров бе изгонен в 87-ата минута от скамейката, след като за малко не наби рефера.

Черноморец има 37 точки, колкото е и активът на Литекс. Двата тима са на 4-ата и 5-ата позиция в подреждането. Берое има 16, на три от зоната на изпадащите.

ГЛЕДАХТЕ МАЧА НА ЖИВО В LIVESPORT.BG!!!

ГОЛОВЕТЕ ОТ МАЧА ВИЖТЕ ТУК!!!

Още в първата минута домакините можеха да излязат напред в резултата, но Шаешу не намери целта от точката на дузпата. Гостите от Стара Загора се възползваха отлично от този пропуск и откриха резултата. В 11-ата минута Ливраменто центрира от свободен удар и Везалов с глава насочи кълбото в мрежата на Колев. Контузия пък получи капитанът на заралии Дзаферович и Илиан Илиев пусна Зафиров.

„Акулите“ тръгнаха в атака, но нямаха сериозни голови положения. Минута преди края на първата част се стигна до най-спорното положение до момента. Топката срещна ръка на играч от Берое в пеналта, а Димитър Димитров-Херо за малко да влезе на терена, тъй като главният рефер Атанас Димитров не посочи бялата точка.

На полувремето Херо направи двойна смяна – Телкийски и Йорданов замениха Кишишев и Мелконян. В 54-ата минута съдията показа директен червен картон на героя за Берое Везалов, след като защитникът удари Асис. Въпреки че „зелено-белите“ останаха с човек по-малко, резултатът бе удвоен десетина минути по-късно. Каядо изненада Колев от 25 метра, изключително слаба изява на опитния страж.

В следващите минути „акулите“ натиснаха, но Шаешу и резервата Христов пропуснаха да върнат Черноморец в мача. 6 минути преди края резервата Христов все пак намали резултата с много хубав диагонален удар. Секунди по-късно Ангелов от Берое бе близо от това да сложи точка на спора, но Бабангида направи фрапантен пропуск.

Натискът на бургазлии в заключителните минути се усили. След отменен гол в 86-ата минута заради засада Херо отново избухна и този път реферът го изгони от скамейката. Ангелов отново не успя да преодолее Колев, а в бързата контра на Черноморец Иво Иванов се намеси решително. Иванов спаси и шут на Христов в добавеното време. Вратарят обаче бе безпомощен в 4-ата минута от продължението, когато Асис вкара за крайното 2:2.

След последния съдийски сигнал Херо се появи отнякъде и започна да бута главния съдия от Сливен.

Черноморец – Берое 2:2
0:1 Везалов 11"
0:2 Каядо 64"
1:2 Христов 84"
2:2 Асис 90"+4"

Черноморец: Колев; Уалембо, Николов, Димов, Фо-Поре; Асис, Паланков, Кишишев (к.) (46" Телкийски), Мелконян (46" Йорданов); Боли (64" Христов), Шаешу;
Треньор: Димитър Димитров;

Берое: Иванов; Илиев, Дзаферович (к.) (15" Зафиров), Везалов, Велев; Писаров, Овона, Да Силва (73" Танев), Ливраменто (59" Ричард); Каядо, Ангелов;
Треньор: Илиан Илиев;

Жълти картони: Да Силва, Велев, Ливраменто, Иванов (Берое);
Червен картон: Везалов 54" (Берое);
Съдия: Атанас Димитров (Сливен)
Стадион: „Лазур“, Бургас, 2000 зрители;

® Livenews.bg / Борислав Радославов


Тагове:   футбол,   спорт,   отбори,   мач,   гол,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2675424
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив