Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2006 13:21 - голата истина
Автор: platttonnn Категория: Технологии   
Прочетен: 800 Коментари: 1 Гласове:
0



Затова бяха така уплашени,през 1989г,те знаят какво са вършели,но ние сме слепи,нерешителни,разединени-за което те и слугите им работят непрекъснато-а често и безотговорни към собственото си бъдеще!Чудесно е,че има млади хора,които гледат смело жестоката реалност. Една от причините,поради които държави с диктаторски режими изостават катастрофално е,че способните,свободолюбивите и предприемчиви хора биват избивани до крак.Остават сервилните и безлични типажи.Затова така рядко се среща достойната и почтена дързост.Обикновено сме заобиколени от арогантни и безпринципни позьори и малограмотни хитреци.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - А що е диктатура?
09.02.2007 21:26
От диктатура до диктатура има огромна разлика, както има разлика между уличен помияр и расов доберман въпреки формалната им принадлежност към един и същ животински вид.
Диктатура има в любимата ти Америка, това е диктатурата на икономическото робство, лъжата и клеветата. Диктатура има и в Куба, но от съвсем друг "типаж". Диктатура има и във Венецуела, и в Иран, и в северна Корея, но разликите в общественото устройство и съответно- в отношението към способните и добрите са доста големи. Формално погледнато, в Япония също има диктатура, която определям като диктатура на фирмената дисциплина, но я ми кажи какво лошо произтича от това за обикновения японец?
И хайде когато решиш да се изказваш по сериозни въпроси вземи, та попрочети някоя добра книга, и си поразмърдай мозъчните клетки, за да не станеш за смях с либералните ти полюции.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2671730
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив