Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2006 09:34 - хаос у главе
Автор: platttonnn Категория: Технологии   
Прочетен: 1607 Коментари: 5 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Дали е възможно някога да разберете,какво имате в главите? Ако това се случи,нужно е усилие,ще се шокирате от призраците и безумията,които са ви набутали двуличните другари!Коя е причината да стигнем до ненормалноста,която се шири навсякъде?Тука вичко човешко се осмива,ругае,пренебрегва.Само смахнати и безмозъчни елементи шестват навсякъде и сеят заразата на унищожителното и бездуховно наследство.Нали другарите проповядваха,че парите не са важни,защо сега са първи по богатство? Готови са да се избиват за придобиване на имоти! Кога ще погледнем с очи и ум на нормални човеци? Защо все търсим подигравката,като срещнем нещо достойно,смислено,подредено и духовно развито? Защо продължаваме да даваме дан на селяндурският манталитет. За мене селският произход е свещен,като трудолюбие,почтеност,свенливост, и уважение към ближния.Лошото стана,когато на наивни селяци,бяха предоставени,неподобаващи възможности с користна цел.Така те ставаха послушни и верни,на най големите селяни! От там идват изрази като:``Ученото си е учено и в клозета да го заключиш гладен нема да остане``.Така вървеше в безвремието злорадото отмъщение на издигналият се с връзки неграмотник към трудолюбивите и почтени хора.Тази гмеж непоправимо продължава да дрънка глупости.Европа не означава преместване или лукаво предоставяне на облаги,както те са свикнали,и за това разочаровани.ЕВРОПА ЗНАЧИ ДРУГ МАНТАЛИТЕТ!


Тагове:   хаос,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - hi
30.12.2006 10:51
xaresa mi
цитирай
2. platttonnn - thank you
30.12.2006 13:35
обичам такива хора,а често пъти се досещам и кои са!
цитирай
3. анонимен - anonimen
30.12.2006 14:34
яко!
цитирай
4. tarikano - незнам
08.01.2007 03:36
Ти лично имаш ли някаква обща идея от къде евентуално би дошло подобряването на общото социално положение в страната и ако си оптимист до колко време го очакваш това нещо да се случи . Смяташ ли че с присъединяването на европейския съюз към българия (забеляза ли нещо) българия вече постави основите на този облагородяващ страната ни процес.
цитирай
5. dragosakos - Мойсей е бил прав
19.01.2007 12:51
Мойсей е бил прав да върти еврейския народ 40 години в пустинята, преди да ги заведе в обещаната земя. Сещате се защо, нали?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2675132
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив