Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2007 18:25 - БОЛЕН ЛИ Е СЛАВИ?
Автор: platttonnn Категория: Технологии   
Прочетен: 1892 Коментари: 5 Гласове:
0



Ето класически пример за Синдром на причиненият от напрежение миозит.Каквито и светила на традиционната медицина да се събират резултата ще е вреда.Парадоксалното е факт?На неплатежоспособните страданията се утежняват от небрежност и незаинтересованост на медицинският персонал.При заможните се прилагат много рафинирани трикове,от чудодейни лекари и лекарства,до нескончаеми процедури и стряскащи предположения.Малко са лекарите,които изпращат богатите пациенти където трябва за лечение,повечето искат на всяка цена те да ги лекуват и така ги обричат на усложнения и финансова зависимост.Излиза така,че и да имаш и да нямаш все лошо ти се пише.Лицето е огледало на душата а очите са свидетели за морала.Само напреднали терапевти в аналитичната психология,биха могли да отсеят плявата от житото в този забатачен и объркан живот.Волята за надмощие не е адаптация!




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zari - Налице е и битка между Бога и Сатана за една човешка душа!
23.04.2007 14:12
Вярвам, че ако в това състояние СЛави Трифонов прегърне Словото и измоли покаяние, Бог ще се прослави!
цитирай
2. platttonnn - Ако
31.05.2007 09:27
искате да четете,това е К.Г.ЮНГ,ако искате да разберете,питайте конкретно.
цитирай
3. blackroses - Тази трагедия
10.06.2007 11:36
вече ми е толкова смешна, че за първи път си позволявам да коментирам случая.
Слави не е единствения.
Има много хора, които живеят с този проблем.Аз имам подобен от 25 години и това не ми пречи да съм пълноценна личност. Прекъснати нервни окончания, които не могат да се възстановят. Истината е, че понастоящем виждам едва с 6% с едното си око и цял живот се приспособявам към различните му нужди, методи на лечение.
Повярвайте ми не е толкова трудно и тежко, колкото говорят. И може да се случи на всеки.
цитирай
4. arnette - Юнг
15.07.2007 20:18
Защо навсякъде и по всякакъв повод препоръчвате Юнг? Той е панацея, нито е единственият в психологията. Започвам да оставам с впечатление, че, едва ли не, само това сте чел. ;) Просто съм любопитна и ми е забавно, не се заяждам на дребно.
цитирай
5. platttonnn - Аrnette,
18.07.2007 10:40
ЮНГ е величина,до която може да се стигне след дълга подготовка,Хей,Дако,Кречмер,Чопра,Селасие,Самюелз,Шортър,Адлер, Фройд.....ЮНГ е предизвикателство за грамотни мислители-другите са недостатъчни,той е цялостен,дълбок,изобщо, върховен интроверт!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2675150
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив