Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2010 11:43 - Факти за истински престъпници-част 2
Автор: platttonnn Категория: Технологии   
Прочетен: 1367 Коментари: 3 Гласове:
0



1. В имотната си декларация до Сметната палата Румен Петков заявява, че си е купил апартамент от над 200 кв.м. в центъра на София за 90 000 лв. Теглил и кредит, за да го плати. Нека се сравни с реалните цени на имотите в столицата и да отговори как е постигнал цена, която е с пъти по-ниска от пазарните. Има ли Румен Петков (или на името на негов близък) имот, къща в Бояна. С какви средства е построена и какъв е произходът на тези средства? 
 
2. Срещал ли се е Румен Петков с бизнесмена Младен Михалев - Маджо във Виена преди година и нещо? Бил ли е придружаван от тогавашния ни посланик в Харватска Виктор Вълков, като пътуването е било обявено като получаване на дипломатическата поща от австрийската столица. 
 
3. Има ли в Национална служба „Сигурност" писмо от румънската партньорска служба, в което да се съобщава, че по време на съвместни мероприятия с австрийските спецслужби, във Виена е засечен в нерегламентирани срещи с лица от „сенчестия бизнес" министър Румен Петков? Кои са тези лица? Имал ли е той срещи в австрийската столица с бизнесмена Младен Михалев - Маджо? 
 
4. Получавал ли е Румен Петков 400 000 евро „на ръка" от бизнесмена Красимир Маринов - Големия Маргин преди две години? Кой е бил посредник за въпросната среща и предаване на парите? Стигнали ли са тези пари до „Позитано" 20, както е уверил Петков „спонсорите" на партията или не? 
 
5. Имал ли е нерегламентирани срещи Румен Петков по време на официалното си посещение в Москва преди няколко месеца? Казвал ли е по време на официалната вечеря, във видимо нетрезво състояние, на своя домакин, шефът на Федералната служба за разследване Николай Патрушев, че каквото кажат Русия и президентът Путин, това ще направи София и че могат да разчитат на сто процента на него, а другите „да си е...т майката"? 
 
6. Може ли Румен Петков да каже колко служители са напуснали МВР, в частност СДВР, откакто той е министър? Знае ли, че десетки специалисти се канят тепърва да пишат рапорти за напускане заради назначаването на хора от неговото обкръжение, напълно некомпетентни на управленски постове и най-вече заради некомпетентността на ръководството на МВР? 
 
7. Колко пъти в седмицата Румен Петков се вижда и обсъжда оперативната обстановка с шефове на управления? Има ли случаи някои от тях да се записват за среща с него и да чакат по два месеца, докато се осъществи такава, през което време се натрупват въпроси и проблеми, които така и остават без отговор и решение? 
 
8. Посещава ли бившият шеф на БОК Иван Славков Румен Петков в кабинета му в МВР? Колко пъти се е случвало това и как са завършвали тези срещи, употребявал ли се е алкохол в големи количества? 
 
9. Какви бизнесотношения са свързвали Румен Петков с убития бизнесмен, съсобственик на хотел „Ростов" в Плевен - д-р Людмил Конов? Защо е разпоредил чрез главния секретар на МВР Илия Илиев да не се рови много-много около смъртта на някогашния му приятел? 
 
10. Може ли Румен Петков да обясни топлите си бизнесвръзки с плевенския бизнесмен, когото той лично включва в листата на БСП за парламентарните избори и го направи депутат - Васил Антонов? Защо Румен Петков е разтворил политически „чадър" над фирмата на Антонов „КА груп", с основен предмет на дейност търговия с петролни продукти и съсобственост в хотел „Ростов" и е забранил да се извършват финансови и данъчни проверки на същия? На Икономическа полиция в Плевен също е казано да не се занимава с „КА груп". Колко пари е получил Румен Петков от бизнесмена Христофор Дочев, собственик на завод „Мизия" в Плевен, за да издигне кандидатурата му за кмет на Плевен на предишните местни избори?  



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. trs - Ти явно си нещо влюбен в Румен Петков...
18.10.2010 11:45
...и ревнуваш, когато той се среща с други хора:) Не, бе - ебавам се:) В България за вътрешен министър все най-големия възможен тъпанар избират, ега ти :(
цитирай
2. анонимен - ВИЖ ,ТИ...
18.10.2010 12:17
....КОЛКО МНОГО ИНТЕРЕСНИ ПОДРОБНОСТИ ОКОЛО, ЛЮБИТЕЛЯ НА "ОПЕРАТИВНО И ФИНАНСОВО ИНТЕРЕСНИ ЛИЦА".....!
цитирай
3. kostadin - Не се коси !Да беше само той. . . . куче ...
20.10.2010 22:02
Не се коси !Да беше само той ....куче влачи камион -диря няма
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2677163
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив