Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2012 10:00 - Палавница се жалва от изнасилване след оргия
Автор: platttonnn Категория: Тя и той   
Прочетен: 1546 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 20-годишна е натопила секс партньори в изнасилване след секс оргия и сега ще отговаря пред съда, съобщиха от Районна прокуратура. Срещу Симеонка Г. е повдигнато обвинение за набеждаване, пише в. “Марица”. На 8 февруари м.г. разюзданата дама се веселила с компания в заведението “Чирпанката” в село край Пловдив. Симеонка играла кючек. Пила водка и бира и била в отлично настроение. Запознала се с Ицо Ч. и както се забавлявали, решили да правят секс. Отишли у приятел на младежа, който живеел близо до кръчмата. Симеонка попитала Ицо какво ще й даде и той обещал мобилен телефон.

След като приключили секс забавленията, се върнали в заведението. Там младият мъж се похвалил на приятелите си, че се е уредил с лесно гадже и ако искат, могат и те да се пробват. Ицо казал на момичето, че обещаният телефон е у брат му и може да идат да го вземат. Симеонка се съгласила и се качила в голфа, в който се натъпкали общо петима мъже от компанията.

Спрели извън селото на черен път. Там всички излезли, на задната седалка останало момичето. Един от мъжете я попитал ще правят ли секс и тя му отговорила, че става срещу 70 лева. Симеонка го обслужила, докато другите чакали отвън. Същото се повторило с останалите мъже, като на всеки тя определяла различна сума, а един є обещал пак мобилен телефон.

Вън от колата обаче мъжете си разменяли информация кой какво обещание е дал, като никой нямал намерение да го изпълни. Накрая Симеонка поискала 3.20 да си купи цигари, но никой не є дал. Върнали я с колата до приятелката є, у която била отседнала, която є направила забележка, че е женена жена и трябва да се прибира по-рано.

Към 23 часа обаче Симеонка отново отишла в заведението. Ядосана, че не е получила нищо в замяна на секса, тя се развикала: Ей сега ще видите какво ще стане! Обадила се на полицията и се оплакала, че петима мъже са я изнасилили, след като са я вкарали насила в колата, и е бита, удряна, ритана и влачена.

Започва разследване. Извършено е разпознаване и Симеонка посочила петимата мъже като изнасилвачи. В крайна сметка е установено, че насилие няма. Накрая момичето си признава цялата истина. Сега ще отговаря пред съда за набеждаване.


 



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2676137
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив