Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2012 08:26 - Снахата на Тато превъртя
Автор: platttonnn Категория: Тя и той   
Прочетен: 2261 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Първата съпруга на Владо Живков – с мания за преследване image Синът на Тодор Живков и младата му булка №1 в разгара на медения им месец Медикаменти срещу мания за преследване поддържат психичното равновесие на Маруся Мирчевска – бившата снаха на Тодор Живков, научи столичен всекидневник от близки на семейството на бившия Първи. Мирчевска, която в момента живее ту в Лос Анджелис, ту във Вашингтон, развила болестта постепенно в годините. Всичко тръгнало от най-обикновена страхова невроза и постепенно преминало в мания за преследване.

Столичните клюкари твърдят, че синът й Тодор от брака с Владко Живков бил изключително притеснен от проблема на майка си. Тя всяка седмица плащала трицифрена сума на американски психиатър за терапията си. Лекарят й предписвал антидепресанти и доста скъпи илачи на “природна” основа.

В основата на заболяването е трудният път на Маруся като снаха на най-влиятелното червено семейство в историята на Българската комунистическа партия. И най-вече след като го напуска. В средата на 80-те, след развода на Маруся с наследника на Живков, за настойник на сина й Тодор Живков втори бе определен бащата. Съдът отне на Мирчевска правото да се грижи и да вижда детето си. Тя успява да си го върне едва след 1989 година.

Болката от липсата на детето отключва у Маруся страхова невроза. Първоначално тя я лекува като пише сценарии, стихове и работи “върху себе си” с йога. Впоследствие минава на хапове. Положението й обаче е под контрол, споделят близки на семейството. В Лос Анджелис госпожата се труди като сценарист и продуцент. Покрай работата си се познава с най-големите холивудски знаменитости. Била близка дори с губернатора на Калифорния Арнолд Шварценегер. В момента Мирчевска живее със сина си Тодор, който наскоро завърши икономика и вече работи в Щатите.
 



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2675204
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив