Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2017 12:53 - ДАЩНАТА
Автор: jitanosten Категория: Тя и той   
Прочетен: 1125 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ДАЩНАТА

 

Да беше хубава, не бе! Да беше умна, също не бе. Обаче, когато тръгнеше нанякъде, никой и нищо не можеха да я спрат! Бе се изучила още от малка, че една жена като иска нещо, няма начин да не го получи. Светът изглеждаше предимно мъжки, но в действителност се управляваше от жените. Така, с течение на времето  Светлана бе разбрала малко, но с изключително практическа насоченост.

       Сега стоеше в колата на баровеца и се чудеше, как да го приземи. Той я бе довлякъл в гората с тузарското си БМВ, бе опразнил половинлитрова плоска  уиски и сега налиташе да прави любов. Вярно, колата му бе хубава, парфюмът му ухаеше по мъжки, но нещо в него я притесняваше. Прекалено мазен и се струваше, доста тънък му бе гласът и много му играеха настрани очите, сякаш бе гузен за нещо. Не я привличаше и тя вече съжаляваше, задето го остави да я заведе на вечеря. Бяха се запознали преди около месец в интеренет, размениха малко рутинна информация и когато той я запита защо ника и е «Дащната», тя откровено му отвърна, че много обича да се люби. Всъщност, това бе самата истина, но не означаваше, че си ляга с всеки срещнат мераклия. Трябваше да има някаква тръпка, да я накара да се почувства желана, а не използвана, но баровеца бе свикнал да си плаща за всичко и дипломацията му бе последна грижа. Когато тя за трети път му премести ръката от коляното си, той се ядоса:

- Кво се правиш на чесна, мама му стара? Нали си дащна? Ти самата го каза!

- Не съм те излъгала! Обаче и аз трябва да го искам, нали? Иначе не става!

-А, ясно! Говорим за пари! Казвай колко и не ми се прави на интересна!

- Не съм проститутка, а свободна жена! Правя любов, когато аз поискам, а не когато ме поиска някой селски бек!

- Каквооо..?! Селски бек ли ме нарече? Е, сега ти разказах играта!

Той хвана яката на ризката и, дръпна силно и тя се разпра, като оголи гърдите и. Като полудял мъжът се нахвърли отгоре и, но неочаквано бе напръскан с лютив спрей, който тя бе приготвила предварително. После с рязък и силен тласък, тя ритна предното стъкло. От вътрешна страна то бе слабо откъм удар и от металните токчета на обувките и се напука на безброй парчета. Тя се изви  като змия и излезе от колата. Вътре баровеца псуваше и се заканваше жива да я одере, ако я пипне. Спокойно, тя изпусна въздуха от двете му предни гуми, свали си обувките и затича през гората. Вероятно цигани бяха секли дървета незаконно, защото скоро излезе на огромна поляна, обсипана с дървени трески и обелки. По земята още личаха следи от колелата на  каруците, а безобразно рязаните на различна височина дънери сякаш молеха за помощ...! Светлана забави ход и не след дълго стигна края на гората. Точно тук бяха пощадени няколко дървета, колкото да не се вижда отдалеч, че навътре е сякано. Храсти с глог и шипка препречваха пътя и, но тя ги заобиколи, и когато излезе на открито, приседна на туфа изсъхнала, есенна трева да си почине. Опита се да оправи скъсаната си ризка, но парчето висваше, едва държащо се за основата на плата. Тя потърси в чантата си безопасна игла, но не намери. В замяна на това откри малка тенекиена значка, с която криво – ляво закачи скъсаното парче. Пооправи си косата и се огледа. В късният есенен следобед не се виждаше никой наоколо. Ожънатата царевична нива пред нея се спускаше полегато надолу, после се издигаше и вече на високото се виждаше, как два големи диви заека се гонят безгрижно. Тя се усмихна, вече забравила произшествието с баровеца, изправи се и тръгна през нивата. Бодеше и на стъпалата, но това по един непознат начин и харесваше. По някое време тя спря, погледна към небето и импулсивно викна:

- Еееееееейййййййй...!

Хареса и, затова започна да вика, колкото глас има. Така крещя няколко минути, докато гласът и прегракна. Продължи да върви и когато в далечината се видяха белите силуети на блоковете в града, тя се усмихна. Интересно, защо мъжете можеха да избират партньорките си, а на жените се гледаше с лошо око, когато правеха същото? Я да си гледат работата! Тя ще живее, както и харесва, ще се целува и люби, с когото поиска и никой не можеше да и държи сметка за това! Затова, на пук на всички лицемери, ще продължи да се нарича «Дащната» в интернет и занапред! Край, точка и толкова ....!

                                                                                    Красимир  Бачков




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430618
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031