Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2012 07:16 - ПОЛИЦАЙ ПРЕГАЗИ БРУТАЛНО ПЕШЕХОДЕЦ (ВИДЕО)
Автор: platttonnn Категория: Видео   
Прочетен: 616 Коментари: 0 Гласове:
1



 Руски полицай прегази брутално пешеходец в Пятигорск. Разследването установило, че автомобилът, блъснал пресичаща улицата жена, се води на следователя от полицията. Углавното дело за пътнотранспортното произшествие, заснето от видеокамера за наблюдение, е предадено в Следствената комисия на Русия.
22-годишният следовател от отдела за вътрешни въпроси Валерий Копчук е задържан. Прегазвайки жената, служителят на реда спокойно си продължил по пътя. 

50-годишната жителка на Пятигорск е преминавала през трамвайните релси, когато водачът на автомобил „Фолксваген пасат” я удря със страшна скорост. Ударът е толкова неочакван, че шофьорът не оставя никакъв шанс за спасение на жертвата, блъскайки я отзад. Скоростта е толкова голяма, че тялото на жертвата лети няколко метра встрани. 

Инцидентът става в 7 часа сутринта в селището Горячеводско до Пятигорск, съобщават за Life News местните органи на реда. 

Престъпникът е разкрит след като шокиращото видео е разпространено в световната мрежа. Въз основа на кадрите се установява, че превозното средство, прегазило жената, принадлежи на 22-годишният следовател Валерий Копчук. 

По време на разпит Копчук твърди, че не е бил зад волана на автомобила и той е бил управляван от негов приятел. 

 


Тагове:   бандит,   корупция,   убийство,   съд,   право,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2676084
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив