Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2011 05:43 - Всяка държава със сексуалните си порядки
Автор: platttonnn Категория: Забавление   
Прочетен: 1470 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 30.11.2011 05:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Какво ли не се случва по широкия свят image

Мадридски вестник бил глобен солено, защото публикувал карикатура със секс сцена между испанския принц Фелипе и съпругата му Летисия
 

Историите със сексуален привкус са безбройни и като количество, и като съдържание. Но този път ще ги разделим по държави, за да видим с какви реални казуси се сблъскват хората по света. Да не губим ценно време, а директно да се отправим на околосветско пътешествие в търсене на най-странната случка.

Токио
Япония се слави с по-нестандартните си плътски практики, като има такава, при която жената превързва главата си или част от своето тяло, сякаш е била ранена, за да привлича мъжете.

Нотингам
Във въпросния английски град майка наела маскиран като горила актьор, който да изненада 16-годишния й син по случай рождения му ден. Но явно по погрешка от фирмата били изпратили стриптизьор с полицейска униформа, който се съблякъл дибидюс гол пред нищо неподозиращите тийнейджъри.

Берлин
След като 19-годишно момиче отказало да прави секс със 78-годишния си партньор, той решил да я осъди заради възрастова дискриминация.

Сидни
Австралийско студио предлага уроци по танци на пилон за момичета на 7-годишна възраст.

Рим
Учителка била моментално уволнена след направените разкрития, че дамата, успоредно с просветната си дейност, се снимала и в порно филми.

Сингапур
Мъж подал иск на стойност 200 хил. долара срещу жена, която го заразила с венерически херпес.

Мадрид
Испански вестник бил глобен с 4400 долара, защото публикувал карикатура как принц Фелипе и неговата съпруга Летисия правят секс.




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665880
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив