Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2012 08:04 - БИЙБЪР ТРЕНИРАЛ С МАЙК ТАЙСЪН ПРЕДИ ДА РАЗМАЖЕ ПАПАРАКА (СНИМКИ)
Автор: platttonnn Категория: Забавление   
Прочетен: 1058 Коментари: 0 Гласове:
0



 Около побоя, който на Джъстин Бийбър нанесе на папарак в Лос Анжелос, днес се появиха още любопитни подробности:
Хилавият на вид кумир на тинейджърите бил страхотен фен на Майк Тайсън. Мениджърите на Бийбър се свързали с тези на бившия световен шампион по бокс в най-тежката категория, за да понаучи певецът на някои боксьорски тънкости. 

Възхитен от един от най-силните мъже на планената Тайсън, Бийбър изпълнявал всичко, което той му казвал и бил послушен като пудел, по време на частните си уроци по бокс. Тайсън също бил доволен от напредъка на необичайния си ученик, младият милионер, който току-що успял да изкласи и гимназията си. Всъщност Бийбър си е наел яки момчета да го охраняват, и не му трябвало много да учи крошетата, ала певецът си имал от дете тръпка да млати «врага», като Тайсън и филмовите екшън-герои. Освен това бил много влюбен в сегашното си гадже Селена Гомес. Смуглата звезда му е кака с една година. Бийбър искал още повече да порастне в очите й, като стане факир и на юмручния бой, като колегата му старецът Мики Рур, който също омайвал креватните си завоевания с бабаитско държане и супер-крошета при уличните сбивания. 

След поредната си индивидуална тренировка в неделя в боксовото студио на Майк Тайсън, Бийбър преливал от бабаитлък и самоувереност, промесени с отприщилата се доза адреналин в кръвта му. Състояние, за което казват: муха да бръмне и й късаш главата.

И ето «мухата» най-сетне бръмнала под формата на папарак с телеобектив. Той много се зарадвал на появата на Бийбър с мацката му Гомес, насочващи се към джипа на певеца. Влюбените тъкмо излизали от един киносалон. 

При вида на дългия обектив Бийбър реагирал като бик пред размахана червена кърпа и «гледайки на кръв» се засилил в посока на папарака. Докато онзи се усети, певецът му «афтографисал» муцуната, така че онзи се проснал на тротоара и взел да гърчи, съобщава Блик подробности за екшъна.  

Така го сварили полицаите, който му оказали първа помощ. Те били възмутени, че вместо да помогне на жертвата на необузданата си агресия, малкият милионер отпътувал с колата и гаджето си, от местопроизшествието. 

Фотографът им се оплакал от болки в гръдния кош. Човекът, познал стила на Майк Тайсън, от ученика му Джъстин Бийбър, постъпил в болницата. 

Полицията издирва звездата за нанасяне на средна телесна повреда и за бягство от местопроизшествието. Очаква се добре платените адвокати на Бийбър да загладят положението. Всъщност лошо за тинейджъркия идол няма: това си е жив пиар за кариерата му, пишат таблоидите зад океана.                                                                                                                                            
image image image image image image image image image image image image image image image
Бийбър се опитва да говори с папарака, преди да го замлати 


Тагове:   възраст,   здраве,   мозък,   секс,   ум,   памет,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2676162
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив