Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2011 09:07 - Брад Пит е докоснат от злото и от... (видео)
Автор: platttonnn Категория: Бизнес   
Прочетен: 822 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Куп актьори показаха психарските си превъплъщения през годините пред New York Times  
image Снимка: New York Times
 
$(document).ready(function() { var w = $("#main_image").width(); $("#main_image_wrap").width(w); $($(".gall")[0]).width(w); });

Всяка година с наближаването на Оскарите сп. New York Times се възползва от възможността да направи нещо по-различно, като вкара известни актьори в нетипични за тях ситуации. Тази година темата е: вампири, психари и убийци. И под мотото „Докоснат от злото" актьори като Брад Пит, Джордж Клуни, Райън Гослинг, Виола Дейвис и куп други позират като свои екранни герои от миналото...докоснати от злото.

Феновете свикнали да виждат Брад Пит, спретнат и чаровен ще бъдат сериозно изненадани. На снимките половинката на Анджелина Джоли е с прическа ала „бръкнал в контакта". Клуни пък е смахнат капитан от миналия век, който се кара чудато и размахва пръсти. Тъмнокожата Виола Дейвис е истинско превъплъщение на хорър медицинска сестра, която е накацана от купища калинки, вкарала лудия поглед.

Кратко видео представя колко докоснат от злото е всеки участник в проекта на медията. Вижте видеата тук! А снимките са в галерията ни!




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665857
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив