Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2012 21:13 - 2000 българки на курс за по - качествено фелацио
Автор: platttonnn Категория: Бизнес   
Прочетен: 2866 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В България съм, за да науча жените да правят любов по-добре, обяви рускинята image 2000 българки са усъвършенствали уменията във френската любов при руската сексоложка Наталия Кобилкина. Тя обяви, че е в България, за да научи жените да правят любов по-добре. Пред Нова тв кралицата на фелациото обясни, че повечето от проблемите в семействата започват на сексуална основа. Ние се раждаме от секс, обясни Кобилкина и допълни, че нямало нищо странно в това да се говори за интимните отношения между мъжа й жената на публични места.

Там, където се появявам,  винаги има червени точки на екраните, каза сексоложката. И обясни, че води различни курсове – от безплатни лекции до консултации на цена от 300 лв.

Кобилкина се оплака, че за разлика от България, в Русия имало малко мъже. По тази причина на жените им се налагало да им угаждат непрекъснато и за тях животът приключвал, ако бъдат изоставени от половинките си.
 



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. tomov8 - Хехехе
18.01.2012 17:13
Един виц по темата, взет от Фурийка - внуче пита дядо си "Дядо, дядо защо сега има толкова малко деца?", а дядото отговаря - "Защото, моето момче, когато бяхме млади се целувахме по устата и се таковахме по ....., а сега е обратното":)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665939
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив