Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2012 20:44 - Шефът на ГДБОП: Кой ще подари на Боевски 9 кг с дрога в куфарите?
Автор: platttonnn Категория: Бизнес   
Прочетен: 1158 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Като му дойде времето ще разберете за кого е бил кокаинът, заяви Станимир image Гълъбин Боевски Кой ще му подари 9 кг дрога с куфарите? Така шефът на ГДБОП главен комисар Станимир Флоров коментира казуса със задържания с наркотик български олимпийски шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски на летището в бразилския град Сао Паолу. Пред Нова тв, за пореден път той изрази съмнение във версията на семейството на щангиста, че е купил куфарите от Бразилия и въобще не забелязал, че в тях има кокаин. Според Флоров, това е невъзможно, тъй като той е чекирал куфарите за София.

Боевски не е бил разработван в България, не сме знаели за него. Информация за Гъбълин Боевски по отношение на това, че има отношение към трафика на дрога, не сме имали, каза още шефът на ГДБОП.

Той сподели, че след предишното му изявление относно арестувания щангист е бил обвинен, че го е определил като наркотрафикат. "За съжаление в неговия багаж са намерини 9-те кг кокаин!", заяви Станимир Флоров.

На въпрос на водещия, за коя групировка в България е била носената от Боевски дрога, той отговори: “Като дойде времето вие ще разберете за кого е.“

В края на миналата година Станимир Флоров заяви, че кокаинът, който е носил олимпийският шампион по вдигане на тежести, е трябвало да бъде разпространен в България. Според Флоров, Боевски е щял да разреши финансовите си проблеми с пренасянето на такова количество кокаин. По данни на МВР, щангистът е трябвало да получи между 250 000 и 300 000 евро.
 



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2675871
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив