Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2012 08:52 - Mайката на Мирослава намекна: Марио луд срещу 10 бона рушвет
Автор: platttonnn Категория: Бизнес   
Прочетен: 948 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Перник на протест заради диагнозата му image Срещу 10 000 лв. рушвет лекар е скалъпил фалшива диагноза на Марио Любенов-Заека. 24-годишният перничанин е уличен за убийството на 18-годишната Мирослава Николова и в момента упорито твърди пред разследващите, че е шизофреник. За подкупа намекна майката на удушеното момиче Емилия по време на протест вчера пред пернишката полиция, който прерасна в шествие до Съдебната палата в града, пише "Монитор".

Над 200 близки и приятели на Мирослава и семейството й се събраха пред областната дирекция, за да настояват за справедливо наказание за убиеца й. Другият заподозрян Стойчо Стоев-Чочо се самоуби, докато полицаи обискираха апартамента му.

„Дайте му пистолет да се застреля като Чочо" - такъв съвет дадоха протестиращите на Марио. Според събралите се перничани Заека е пратен на лечение в лудницата на 4-и километър в София от д-р Роберт Крумов.

„Как за 2 дни тоя Марио успя да полудее? Навсякъде цари корупция”, коментира лелята на убитата Мирослава, докато държеше свещ в нейна памет.

Искам петорна психиатрична експертиза, нека тя покаже дали е нормален”, проплака майката на момичето. „Утре, като го пуснат, ще убие друго дете. Никой не е застрахован”, добави тя.

Според Емилия убийците на дъщеря й не може да са само Чочо и Марио, тъй като Мирослава била много силна и от 5-годишна тренирала таекуондо. Майката смята, че детето й преспокойно може да се справи с още двама нападатели.

Жената заяви, че приема извиненията на премиера Бойко Борисов, който призова семейството на Мирослава да се извини на МВР.

Междувременно ДНК експертиза категорично доказа, че намерените в покрайнините на Перник останки са на изчезналата на 7 ноември 2011 г. тийнейджърка. „Аутопсията на Мирослава не е изчерпателна. Освен, че е удушена, по тялото й има следи и от друго насилие”, каза сестра й Елеонора пред ТV7. Очаква се момичето да бъде погребано днес или утре. Денят на погребението ще бъде траурен за Перник.

В същото време премиерът Бойко Борисов се срещна вчера със сестрата на убитото момиче. Елеонора дойде за срещата заедно с директора на пернишката полиция в Министерския съвет вчера около 18,25 часа, като разговорът с министър-председателя продължи повече от час. Точно в 20 без 5 минути сестрата на Мирослава излезе от сградата на Министерски съвет и обяви пред журналистите, че приема извиненията на премиера.

Само кръвни роднини могат да посещават Марио Любенов-Заека. Той е настанен в психиатричната болница на 4-ти километър под охрана. Това обясни вчера дежурна сестра от Клиниката за нервноболни. В дома му в пернишкия кв. «Изток» пък беше пусто.
„Апартаментът е на бабата на Марио, която почина”, заяви съсед. Откакто го хванали за убийството на Мирослава, жена му Миглена не се е мяркала в блока.

Комшиите разказаха, че полицията е идвала на оглед, но не знаеха какво са намерили. В последно време Марио се движел с джип “Гранд Чероки” с десен волан, но не спирал с него пред блока. “Изглеждаше абсолютно нормален, но малко затворен”, каза още комшията на Заека. В блока се говори, че Марио се занимавал с недвижими имоти.

До 2 седмици експерти трябва да се произнесат дали е параноиден шизофреник./БЛИЦ



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. penchoan - За две седмици лекарите могат да го ...
17.01.2012 02:17
За две седмици лекарите могат да го направят шизофреник със силни лекарства.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665297
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив