Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2011 07:48 - Голям полов член оневинява бащата на Сашко
Автор: platttonnn Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1190 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Родителят държан в ареста без причина image Костадин Тасев Тотален обрат е на път да претърпи делото срещу Костадин Тасев, обвинен в системното изнасилване на 2-годишния си син Александър. Това стана ясно, след като тройна съдебномедицинска експертиза установи по безпорен начин,  че половият му  член е с дължина 25 сантиметра, твърди в. “България днес”.

Ангажираните със случая експерти са категорични, че е изключено при полов член с такива размери да се извърши проникване в аналното отверствие на Сашко, каквото е първоначалното заключение на лекарите от “Пирогов”.

В противен случай са щели да бъдат разкъсани свинктерите, а те са здрави. Явно на прокуратурата това не се харесва и с постановление наблюдаващият прокурор назначава съдебномедицинска експертиза с участието на цели 11 специалисти, част от които пряко ангажирани с лечебно-диагностичния процес на детето, твърди още изданието.

Задачата им е да кажат дали нараняванията на Сашко не са били причинени вследствие на болест, при която се уврежда дебелото черво и вписаните показния на Сашко в обвинителния акт  “Тати прави боц” не са верни. Множество познати на семейството са свидетелствали по делото, като категорично са изключвали Костадин да е блудствал с детето си, тъй като Сашко му се мятал на врата, когато го видел. Ако бе посегнал на детето, то нямало да прави така, твърдят свидетелите.

Следващото заседание по топделото е насрочено за 13 февруари другата година.

 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2659785
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив