Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2012 11:41 - Кои са враговете на ерекцията?
Автор: platttonnn Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1831 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Сексът е безспорно огромна част от нашия живот и когато нещо в него куца, това се отразява и на емоционалното ни здраве. За мъжа най-големият удар в това отношение е нарушената ерекция.

Силната половинка не се чувства достатъчно силна, ако мъжкото му достойнство му изневерява и не му служи вярно. За еректилната дисфункция има много причини. Вижте кои са най-честите убийци на ерекцията при здрави мъже.


Депресията
 е една от най-честите причини за нарушена ерекция сред здрави мъже. Намаленият интерес към живота, ниската самооценка и цялостното лошо настроение няма как да подминат и сексуалния живот.

Алкохол. Злоупотребата с алкохол също е честа причина за нарушена еректилна функция сред всяка възраст при мъжете. Ако обичате чашката и сте забелязали, че напоследък имате полови смущения, добре е да помислите за намаляване на алкохола.

Лекарства. Някои медикаменти, като например лекарствата за депресия, някои лекарства за сърдечносъдови заболявания и др. Потискат еректилната функция. Ако скоро сте започнали ново лечение и забележите подобен страничен ефект, консултирайте се с вашия лекар дали не се дължи на новата ви терапия и ако е възможно, променете я.

Стрес. Болестта на модерния човек. Повечето от нас живеят в напрежение, под истински стрес в работата, а понякога и у дома. Липсата на пари, липсата на време, напрегнатите отношения често са причина за лошия сексуален живот.

Ярост. Агресия. Ако отношенията ни с партньора са лоши, обтегнати, то неизбежно и сексуалният ни живот ще пострада. Дори моментно нещата да са изгладени, ако помежду ви има стаено напрежение, то сексът неизбежно страда.

Страх. Той е генератор на голямо вътрешно напрежение и понякога на голяма доза негативни емоции. Ако очаквате нещо със страх, ако има фактор, който буквално „трови“ живота ви, сексът често става мираж.

Наднормено тегло. Наднорменото тегло често върви ръка за ръка с увредените кръвоносни съдове, а както всички знаем, ерекцията е именно това – процес на изпълване с кръв.

Не харесвате тялото си. Това обикновено е проблем на жените, но и някои мъже се смущават от телата си. Някои физически дефекти, неподдържаната фигура, лошата кожа или друга причина могат да предизвикат дискомфорт от събличането и липса на удоволствие от сексуален контакт с партньора.

Преяждате. След обилно нахранване сексът често е тежко и дори досадно занимание. Опитайте да се наслаждавате на сексуалните си контакти, преди да похапнете обилно.

  Етикети: ерекцияеректилна функциясексуално здравесекс



Тагове:   тяло,   здраве,   тегло,   ерекция,   жена,   страх,   храна,   секс,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - platttonnn
31.01.2012 11:56
Пропускате най-главната причина за еректилната дисфункция. А именно отношението на постоянната партньорка. Както е известно, мъжете сме хидравлични машини. И при по-голямата част от нас, при липса на взаимност, хидравликата не действа....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673873
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив