Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2011 16:36 - Защо никой не се поинтересува какво те са преживели,
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1273 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 28.05.2011 16:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Цветан Цветанов
Гордея сe  с всички, защитили честта на пагона, които ежедневно се грижат за осигуряване на сигурността и обществения ред. Всеки чужденец, който влиза в родината ни, се докосва до институциите. Първата институция е МВР чрез граничните полицаи и полицаите по пътищата. Вие сте лицето на България и от вас зависи какво ще бъде впечатлението, което остава у хората, които влизат в страната. Не може хора кат

Това каза министър Цветанов, който поздрави с 40-годишния юбилей служителите на Центъра за специализирана и професионална подготовка към академията на МВР в Пазарджик.

За голямо съжаление трябва да отчетем, че някои от служителите, за които държавата инвестира в тяхното обучение, прекрачиха границата и отидоха от другата страна на барикадата. Мнозинството останаха в системата на МВР и ръководството застава зад тях. Нека обаче ясно и категорично да се разграничим от тези, които потъпкаха пагона и урониха престижа на държавата, минавайки от другата страна на барикадата”, каза вицепремиерът Цветанов.

След края на словото му той уточни, че точно този момент от изказването му е свързан с пристигането на Алексей Петров, който е бивш възпитаник на Полицейското училище в Пазарджик. Не може хора като Петров, на които е предявено обвинение за участие в престъпна група, да бъдат допуснати на тържество, на което присъстват полицаи, защитаващи сигурността и реда в страната, честни полицейски служители, каза още министър Цветан Цветанов.

Нека бъдем коректни към българския данъкоплатец, към българските институции. Тези, които прекрачват закона, тези, към които в момента текат разследвания за организирана престъпна група и ръководене на такава група, нямат място тук. Хора, които са преминали от другата страна на барикадата, няма как да влязат тук. Ако нямаше разследване, ако не предстоеше внасянето на обвинителен акт, да, но това върви в продължение на една година. Имах възможност да разговарям с част от свидетелите. Защо никой не се поинтересува какво те са преживели, какво са имали като усещане от липсата на държавност от това, че държавата е създала някой, който след това се занимава с рекет и изнудване и им създава чувството за страх, каза също Цветанов.

Алексей Петров беше спрян на входа на Центъра за специализирана и професионална подготовка към академията на МВР в Пазарджик и не бе допуснат да присъства на тържествата. Той обяви, че не знае причината за това. Каза още, че е дошъл да постави венец за признателност на всички загинали негови колеги-полицаи.


Тагове:   илюзия,   талант,   ум,


Гласувай:
5


Вълнообразно


1. samuraijack - Едва ли това е подходящото място и повод да се разправят един с друг!
28.05.2011 23:08
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2674764
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив