Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2011 18:34 - 22-минутен див секс между футболист и модел подлуди интернет (видео)
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 4490 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
      Записът, на който Белен Родригес прави орална любов на 30-годишен мъж, спрян след над 1 милион гледания за няколко часа image Домашно порно с продължителност 22 минути и с участието на Белен Родригес бе пуснато в интернет. Кадрите буквално подлудиха народа от целия свят. Мало и голямо се скъса да влиза и да гледа, докато в един момент записът бе спрян. Статистическите отчитания за брой наблюдение показвал, че за няколко часа порното е имало около 1 милион виждания.
image   На него ясно се вижда как аржентинската красавица прави орален секс с около 30-годишен мъж. Това обаче не е италианският нападател Марко Бориело, тъй като двамата вече не са заедно. След оралната любов Белен и неизвестният се отдават на животинска страст, като в самия край кадрите са повече от впечатляващи.   В интернет-форумите са категорични, че въпросният мъж също е футболист, но играе в долните дивизии на Италия.
      image Любопитно image Вижте каква секси премия изпуснаха футболните национали (СНИМКИ) Вижте първите публични целувки на Ники Михайлов и Алисия (СНИМКИ) признание image Скандална сексбомба: Обичам диваци като Христо Стоичков (СНИМКИ)


Тагове:   мога,   невъзможно,   трудно,   исках,   Знам,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665719
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив