Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2011 20:13 - СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД ОЩЕ НЕЗАПОЧНАЛ ДАВА РЕЗУЛТАТИ,ГУЗНИТЕ ТРЕПЕРЯТ.
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 937 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.10.2011 11:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Мл. Червеняков: Като тези избори други не помня! Страх!  / АЗ ПОМНЯ,КОЙТО НЕ ГЛАСУВА ЗА БКП,БОЙ,ЩЕ СИ ПРИПОМНИШ И ТИ,БЕЛЕНЕ,ЛОВЕЧ...../   image Младен Червеняков
Готови чували/ АМИ ОНИЯ ЧУВАЛИ С ТРУПОВЕТЕ ЗА ПРАСЕТАТА/ с изборните резултати - за такива идвали сигнали в БСП, които ще броят паралелно.

От БСП възнамеряват да правят пълно паралелно преброяване на изборните резултати, съобщи Младен Червеняков, който е член на националния предизборен център на партията по време на пресконференция на тема „Гарантирана ли е честността на изборите?”. То ще е на база на секционните протоколи с извадките от тях.

Подмяната на протоколите щяла да се направи след изготвянето им при транспортирането от избирателните секции до съответната Общинска избирателна комисия, защото било трудно това да стане в присъствието на 20 човека в една избирателна секция, включително застъпници и наблюдатели, смятат червените, които ще следят внимателно изборната обстановка с оглед законността на резултатите.

Междувременно се получавали и сигнали от редица области за готови чували с изборните резултати. Оказвал се безпрецедентен натиск върху членовете на секционните избирателни комисии за подписване на протоколи, нямащи нищо общо с изборните резултати. Това показвало, че на изборите ще има тежка обстановка със законността и честността им.

Червеняков каза, че участва в избори от 1990 година, но избори като тези не помни, още повече, че никога преди факторът страх не бил толкова остър. /ДОБРЕ ГО УСЕЩА,РАДВАЩО Е,НАЙ ПОСЛЕ ВЪЗМЕЗДИЕ/



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673424
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив