Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2011 10:45 - Понастоящем има медийна война в България.
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1147 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Пиратските сайтове Арена и Замунда трябва да бъдат закрити. Гордейте се, че почти нямате външен дълг.
  image Джеймс Уорлик
Не може едно дело, като това на Ал. Петров да се точи с месеци.
Имате нужда от честни и компетентни съдии, които да си вършат работата сериозно и на базата на фактите; надявам се да станем свидетели на присъди до няколко месеца, обяви посланикът на САЩ у нас Дж. Уорлик. Не може едно дело, като това на Ал. Петров да се точи с месеци, добави той. Уорлик каза, че далеч не всички съдии са корумпирани, но там, където ги има, трябва да бъдат прочистени от системата. Той изрази радост от посещението на директора на ФБР у нас.

Журналистите трябва да имат свободата да пишат това, което искат, трябва да има независими гласове, това е изключително важно за България, коментира Уорлик свободата на медиите у нас. Според него понастоящем има медийна война в България, а това не е необходимо.

Не свалям филми и музика нелегално, в миналото съм опитвал, но не се гордея с това; мисля, че тези българи, които го правят, също го знаят, коментира още посланикът, добавяйки, че у нас има изключителни музиканти и актьори, които заслужават да не бъдат пиратирани. Тук има два пиратски сайта Арена и Замунда, които трябва да бъдат закрити; знам, че това е сложен въпрос, но те са във вреда на музикантите и актьорите. Хората като че ли тук са приели, че нелегалното смъкване от интернет не е реална кражба, че е нещо безобидно, но те е като да смъкнеш бижута от златарски магазин. И в САЩ смъкването от интернет беше нещо нормално, но се появиха алтернативи и нещата се промениха. Уорлик напомни случая с Напстър.

Нито една страна не е имунизирана срещу кризи. Това, което става в САЩ, Германия, Гърция, не може да не се отрази върху целия свят. Банковата система в България е стабилна, а трябва да сте и горди с това, че нямате почти никакъв външен дълг и запазихте добрата основа за бъдещ растеж, похвали ни Уорлик. Не премиерската, а службата на Дянков е най-трудната в цялата страна, каза той.



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. panazea - Платоне ,
09.12.2011 19:50
големи войни се водят , но няма да ни заробят ! :)))
Цял Свят се тресе !
А Звездите са със нас !
:))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2675776
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив