Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2011 17:58 - Властите в Русия готвели атентати?
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1043 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бивш съветник по икономическите въпроси на Владимир Путин очаква скандална image Не е изключено руските власти да извършат убийства на опозиционните лидери, да организират атентати и въоръжени конфликти и да въведат извънредно положение. Такова мнение изрази пред радио Finam.FM Андрей Иларионов – бивш съветник по икономическите въпроси на Владимир Путин и президент на Института за икономически анализи. Според него такава може да бъде реакцията на Кремъл във връзка с незапомнените протести срещу властта.  Иларионов е уверен, че на президентските избори напролет Путин няма да събере повече от 36 на сто от гласовете на първия тур. Вторият тур ще бъде непредсказуем.

“Става толкова рисковано, че никакви фалшификации няма да помогнат да се гарантира победата. Това означава, че Путин и онези хора, които заедно с него не искат да изпуснат властта, а значи и собствеността, авоарите, сигурността, свободата, а може би дори и живота си, не могат да си го позволят”, твърди Иларионов.

Той припомни убийствата или странната гибел при катастрофи на хора, които са искали да станат руски президенти. Сред тях са Галина Старовойтова, Сергей Юшенков, генералите Лев Рохлин, Александър Лебед и Генадий Трошев.



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2675689
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив