Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2012 15:18 - МВР спипа Индианеца за часове
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 894 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тази нощ той извършил две тежки престъпления image Кирил Стойков – Индианеца е задържан Обявеният за общодържавно издирване Кирил Стойков – Индианеца бе задържан при съвместна акция на полицаи от Пето и Осмо РУП и сектор „Издирване” на СДВР. Рецидивистът, извършител на серия грабежи в столицата, е автор на две тежки престъпления от тази нощ - въоръжен грабежа на магазин в ж.к. „Дружба” и грабеж на таксиметров шофьор в кв. „Хаджи Димитър”. В рамките на няколко часа служителите на реда атакували пет адреса в ж.к. „Дружба”, един в кв. „Орландовци” и четири в центъра на столицата. При проверка на апартамент на бул. „Дондуков” полицаи от Пето РУП задържали издирвания мъж.

Първият му набег за днес бил в денонощен магазин за хранителни стоки в ж.к. „Дружба 2”, малко след 1.00 часа. Сигналът в полицията бил получен от дежурния диспечер на частна охранителна фирма. На място пристигнали криминалисти и дежурна оперативна група от Осмо РУП. Пред служителите на реда продавачката разказала, че в магазина влязъл маскиран мъж, който произвел изстрел във въздуха с пистолет и поискал оборота. Жената оказала яростна съпротива и успяла да дръпне маската на нападателя.

При сблъсъка между тях той скъсал златния й ланец и хукнал да бяга. При оттеглянето си счупил стъклото на вратата и изпуснал мобилния си телефон.

Другото престъпление мъжът извършил тази сутрин към 7.00 часа в ж.к. „Хаджи Димитър”, където слизайки от таксиметров автомобил нанесъл побой на шофьора и отмъкнал златния му ланец.
Задържаният с полицейска мярка за 24 часа рецидивист е известен за множество грабежи и кражби, осъждан е. Разследващият екип продължава работа по документиране на престъпната му дейност.

 



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2670628
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив