Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2012 12:49 - Самоубилият се шофьор е Пламен Гунев
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1411 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Трупът на търновеца непокрит часове след инцидента image image Самоубилият се малко преди 10,00 часа тази сутрин шофьор на Столичен градски транспорт се казва Пламен Гунев. Както БЛИЦ вече писа, той е от Велико Търново, като в кариерата си няма никакви нарушения на трудовата дисциплина. Зам.-директорът на Столичен електротранспорт инж. Иво Василев уточни пред репортер на БЛИЦ, че шофьорът е бил образцов, работил е в предприятието от четири години и е един от най-добрите.

"Пламен Гунев беше един от най-добрите водачи на "Столичен електротранспорт" и до момента не е имал никакви нарушения", потвърдиха работодателите на самоубиеца.

Пътниците, които са се возили в тролея, още стояха на мястото на инцидента и коментираха потресени неочаквания кошмар, видя човек на БЛИЦ. Под моста лежеше тялото на Пламен - непокрито, противно на всякаква логика.

При последния психотест Гунев не е показал и най-малки признаци на депресия. "Вероятно е получил лоша вест, коментират колегите му от линията, беше тих и необщителен, но мил към всички", споделиха те.

 



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673514
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив