Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2012 20:43 - Мирослава със счупени врат и гръбнак
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1335 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Втората аутопсия на момичето потресе и криминалистите image Снимка: Иван ГРИГОРОВ Убитата Мирослава от Перник е със счупен гръбначен стълб на две места и счупен врат, установила е втората експертиза в Съдебна медицина в столицата, пише Фрог нюз. Трагичната участ на пернишката ученичка все още крие зловещи изненади. Момичето е било пребито зверски преди да бъде убито, защото съдебните лекари установили множество следи от травми по тялото на Мира. Втората експертиза в Съдебна медицина в столицата е установила, че момичето е било с потрошени врат и гръбнак.

Първата аутопсия беше направена в пернишката морга. Там обаче условията не позволявали да се изследва тялото на изчезналата на 7 ноември 2011 г. абитуриентка.

Знае се вече със сигурност, че Мирослава е била девствена, когато е убита, което означава, че не е не е насилвана сексуално.

При повторното изследване специалистите ще опишат всички детайли в доклад, който ще помогне на разследването да изясни всички обстоятелства около смъртта на 17-годишното момиче. Съдебните лекари трябва ще изяснят и въпроса дали девойката се е борила за живота си с похитителите.

 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665068
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив