Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2012 19:30 - Социалният министър лично раздава храна в село Бисер.
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 920 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

- Настаняваме хората в училищата и старческия дом   image image image image   image Социалният министър Тотю Младенов ръководи раздава лично храна и помощи в село Бисер. Той проверява хората по списък и ще посети бедстващите лично, посочва БНР. “Храната е осигурена по списъци, дадени от общината, обикаляме целия регион, всички служби на агенцията за постоянно подпомагане са мобилизирани, за да могат да помагат на хората”, казва Младенов от мястото на бедствието. 

“В болницата, в помощното училище и в старческия дом има места, така че сме готови да настаняваме, имаме пълна координация между институциите в момента. Ще има обезщетения по няколко линии. Първо Министерски съвет ще вземе решение, ще се прави оглед от комисии по къщите, да видим какви щети има за да могат да се обезщетят хората”, коментира министърът. 

“По закон в максималния размер до 325 лева може да се дава на домакинствата, така че да поемат своите най-неотложни нужди абсолютно за всички, където има бедствие ще окажем и помощ. Аз затова казвам, че от сутринта сме мобилизирали всички служби за социално подпомагане”, подчертава Младенов.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665467
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив