Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2012 11:49 - Десет кристално чисти водоеми на планетата
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 2523 Коментари: 0 Гласове:
1



   
image

Присъствието на хората на планетата се оказва пагубно за нея. В това се уверяваме все повече през последните години. Ние замърсяваме природата всяка секунда, като дейностите ни в тази насока многократно превишават тези, които се стремят да отстранят нанасяните от нас щети на околната среда. В резултат на това местата, които остават девствени и недокоснати от мръсната ръка на индустрията, стават все по-малко и по-малко. Това се отнася и до водоемите - изворът на живота, който ние непрекъснато задръстваме с мръсотия. Тук сме подбрали десет от най-чистите водоеми в света, които, на фона на други "късчета" от планетата, изглеждат повече от райски. Вижте ги и вие!

 

Малдивите

 

image

 

Безспорно едно от най-красивите кътчета на Земята и символ на лукс, максимален релакс, лазурни води, невероятни приключения. Малдивите са мечтано място за почивка на туристи от цял свят. Причината тук да се събират толкова хора, разбира се, е съчетанието на слънце, море и прекрасни острови. Водата е толкова прозрачна, че намирайки се в лодката, може да разглеждате най-спокойно дъното, както и морските обитатели наоколо. Пясъкът е ослепително бял и отразява светлината по начин, който кара всичко да блести.

 

Австралия

 

image

 

Водите на повечето места в Австралия все още са кристално чисти. Като това местенце в тази прекрасна пещера с червени скали, която предлага идеално бистра вода. Спокойната повърхност на езерцето е нарушавана само от малките вълнички, идващи откъм миниатюрното водопадче, което виждате на заден фон на снимката.

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673484
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив