Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2012 06:45 - ЕКСКЛУЗИВНО В БЛИЦ: ДВА ТРУПА ИЗПЛУВАХА В СОФИЯ, ЕДИНИЯТ Е НА ШЕСТГОДИШНО ДЕТЕНЦЕ
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 961 Коментари: 0 Гласове:
0



 Два трупа, открити по едно и също време в различни точки на София, изправиха на крак столичната полиция. Почти едновременно тази вечер униформени са изпълнили района около пазар "Димитър Петков" и намиращия се в покрайнините на града квартал "Димитър Миленков".
Екипът за бързо реагиране в "Зона Б-19" се отзовал на сигнал, подаден от граждани около 19 ч. Те разказали как в канала на Владайската река, минаващ през кръстовището на булевардите "Тодор Александров" и "инж. Иван Иванов", плува човешко телце. 

Очевидец на случилото се разказа пред БЛИЦ, че само за няколко минути районът край пазара "Димитър Петков" се напълнил с полицаи, които веднага отцепили периметъра. Малко по-късно от водата било извадено детско тяло. По неофициална информация пристигналите на място съдебни медици посочили като причина за смъртта "удавяне". 

По същото време бил подаден и сигнал за труп в квартал "Димитър Миленков". За изваждането му обаче се наложило полицаите да повикат специалисти от "Пожарна безопасност и защита на населението". Така от блато край №290 било измъкнато тялото на възрастна жена на около 80-90 г. Все още няма данни дали по нея са открити следи от насилие. 

Новината за двата трупа бе потвърдена пред БЛИЦ от говорителката на СДВР Нели Иванова. "Сигналът за удавеното дете е подаден на тел. 112 в 18,55 часа. На място веднага са реагирали полицаи, които са извадили трупа на детето. То е на 6 години и е идентифицирано. Името не можем да ви съобщим. Според първоначалната информация става въпрос за нещастен случай. Утре ще станат известни подробности. Вторият труп е на 86-годишна жена с инициали Г.П. По тялото й не са открити следи от насилие", обясни Нели Иванова. 


Тагове:   бандит,   корупция,   убийство,   съд,   право,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2670629
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив