Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2012 20:40 - НА УГО ЧАВЕС МУ ОСТАВА ПОЛОВИН ГОДИНА ЖИВОТ
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 943 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Нова, фатална прогноза за живота на венецуелския президент Уго Чавес, направи живеещият в САЩ лекар д-р Хосе Рафаел Маркина. Според доктора на Чавес му остават максимум 6-7 месеца живот. Това твърди РИА НОВОСТИ.
Маркина е известен с верните си прогнози за здравето на президента. Информацията, която черпи за своя известен пациент, е от най-близкото обкръжение на Чавес – както в Хавана, така и в Каракас.

Според доктор Маркина диагнозата на венецуелския президент – лейомиосаркома е изключително рядко срещан тумор, засягащ гладката мускулатура. Понякога той достига размери до 20 см.

В края на февруари Чавес бе опериран в болница в Хавана. Лекарите отстраниха голямо раково образование приблизително на същото място, където през лятото на 2011 г. му бе премахнат голям тумор.

След това в продължение на три седмици президентът на Венецуела премина курс на рехабилитация в кубинската столица, след което се върна в родината си. В момента Чавес преминава курс по лъчетерапия, а следващата събота планира отново да посети Хавана. 

“Не мисля, че Чавес ще живее повече от 6-7 месеца, ако се съди по бързината, с която се развива туморът”, казва Маркина. Според него, в най-оптимистичния случай, Чавес ще живее до април 2013 г. 

На 7 октомври 2012 г. във Венецуела ще се проведат президентските избори, на които Чавес ще се бори с единствения кандидат на опозицията Енрике Каприлес с надеждата да бъде преизбран на поста държавен глава. 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665256
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив