Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2012 08:09 - ММА БОЙЦИТЕ – НОВA ОРДА МУТРИ БИЯТ НАРЕД
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1809 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Новината в БЛИЦ, че оневиненият бургаски строителен бос и шеф на ММА-федерацията Любен Джубрилов смята да съди България в Международния съд в Страсбург за 2 млн. евро, предизвика гневни коментари. Причината е в зачестилите побоища, които устройват ММА спортисти, наричани още новите мутри и проявяващи се като такива.
Смлян от юмруците на биячи неотдавна бе деветокласникът от ПГ по хранително-вкусова промишленост Милен Божов. Ученикът, който живее в Червен бряг, е пострадал преди 4 дни в двора на училището в града, където е играл футбол с приятели. 

Група ММА спортисти са се появили и са предизвикали скандал, при който Милен е жестоко насинен и с комоцио. ММА спортистите, за които потърпевшият е признал, че са го млатили, защото единият от тях е решил, че гледа лошо, се оказват системни биячи. 

След като състоянието на Милен се влошава и е откаран в хирургичното отделение, в полицията постъпват още няколко сигнала от пребивани ученици от спортистите по смесени бойни изкуства, които по този начин се разнообразявали и едновременно с това тренирали. 

Преди по-малко от месец такъв сигнал имаше и от математическата гимназия в Пазарджик, където 18-годишният Стойко Стойчев беше нападнат от петима ММА спортисти, след като си позволил да им направи забележка да не закачат негова съученичка. Биячите изчакали младежите да напуснат заведението, където се разиграла сцената и директно атакували смелчагата, който ги оскърбил със забележката. 

Започнали да го удрят и ритат зверски независимо от численото си предимство, разказа пред местните кореспонденти ужасената ученичка Силвия Колчакова, заради която се е стигнало до инцидента. Дванайсетокласникът е с множество наранявания. Родителите му ще подадат жалба в прокуратурата още утре. По случая задържани няма и след огласяването му. 

ММА бойците са неконтролируема орда, по бяс и слава надминават имиджа на някогашните борчета. 
Очаква се още повече да се надуят, след като разберат новината от последните дни, че шефът на ММА Любен Джубрилов е оправдан по обвинението, че е ръководител на престъпна група за лихварство и рекет. Присъдата, която ще бъде обжалвана от прокурата, бе произнесена от състав на Бургаския окръжен съд при отсъствието на подсъдимия. Процесът срещу Джубрилов беше воден задочно. Той е в неизвестност от март 2009-а и е в списъка на издирваните от Интерпол лица.

Още двама от петимата обвиняеми получиха присъди - Тодор Атанасов – Черния и Стоян Тенекеджиев. Така единствените с присъда от така наречената група са братята Александър и Илиян Стоянови и Георги Генчев. Първият отнесе 7 години затвор при строг режим и 7 000 лева глоба за раздадени 59 000 лв. кредити и получени незаконно като лихва от тях 14 000 лв. Генчев е с 6 годишна присъда и 6 бона глоба, а Илиян е само с условна присъда от 2 години и 6 месеца с 4-годишен изпитателен срок. Няма да бъде глобяван, защото от всичките обвинения се признава само това за участието му в престъпната група. 

От години има сведения, че ММА спортистите са наследниците на някогашните ВИС и СИК, а боевете са схема за пране на мръсни пари. Бойците са използвани активно и в наркотрафика и рекета. 
Според източници от средите на антимафиотите най-силната и мощна група е WRKO, организираща ВИП битки за отбрана публика, на които се влиза само със специални пропуски. Простосмъртни нямат достъп до кървавия сеир. 


Тагове:   бандит,   корупция,   убийство,   съд,   право,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673880
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив