Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2012 18:39 - ЖЕРТВИ НА ИМОТНАТА МАФИЯ: ИМА КОРУПЦИЯ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1363 Коментари: 1 Гласове:
1



 Членове на Обединение „Справедливост за хората” изразиха своя протест срещу корупцията в съдебната система.
До момента сдружението наброява 506 човека и цифрата им расте с всеки изминал ден. Пострадали от имотната мафия в Стара Загора, главно от арестуваната на 25 октомври миналата година група с кодово име „Лихварите” на адвокат Илчо Илев, изразиха съмнение в обвързаност на някои банки и правораздавателните институции с имотната мафия.

Людмила Събева, зам. - председател на обединението и една от пострадалите от групата на Илев заяви, че от обединението провеждат собствено разследване по този въпрос и скоро ще разполагат с целия набор от документи, където „черно на бяло” ще се види това им твърдение и които ще представят на вниманието на медиите на специална пресконференция. От обединението изразиха своето възмущение и по приключилото с оправдателна присъда едно от делата водени срещу за Илев и групата му...Оправдателната присъда бе произнесена от председателя на Старозагорския районен съд Росен Чиликов, а делто бе по едно от обвиненията срущу Илев за съставяне на документи с невярно съдържание, за което бяха оправдани той брат му Евгений Илев, майка им Бонка Тенева и секретарката в заложната къща на Илев - Снежана Атанасова.

Пострадалите от имотната мафия подчертаха, че на основание именно на тази оправдателна присъда друго дело, което е трябвало да се гледа в сливенския съд на 27 март, заведено от друг пострадал срещу групата на Илев е било прекратено именно поради този оправдателна присъда. След пресконференцията група от пострадалите се срещна и с координатора на” Флеър” за Централна и Източна Европа Росен Димов. 

”Господин Росен Димов, който с още няколко човека- чужденци от Европеюйския парламент бяха в Стара Загора днес по други ангажименти, но ние тэърсихме среща с него от много време - ни изслушаха с особено внимание. Обещаха ни пълната подкрепа на всички неправителствени европийски организации в поведената ни битка за справедливост”, подчерта пред БЛИЦ пр


Тагове:   бандит,   корупция,   убийство,   съд,   право,


Гласувай:
1



1. анонимен - izmamnica
17.10.2012 17:15
http://www.tvstz.com/index.php?option=com_content&view=article&id=9788:2012-10-11-15-09-46&catid=7:2009-03-03-22-47-57&Itemid=53
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2676096
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив